20 жовтня 2021 15:44

Іван ГЕЦКО: "Динамо" не буде проти "Барселони" ставити "автобус"

20 жовтня каталонці прийматимуть українського гранда в третьому турі групового раунду Ліги чемпіонів.


Екс-гравець національної збірної України Іван Гецко в ексклюзивному інтерв'ю Meta-ratings.com.ua розповів, як киянам потрібно зіграти, щоб розраховувати на позитивний результат в Іспанії.


"Після вчорашнього фіаско "Шахтаря" в поєдинку з "Реалом", якось тривожно за "Динамо", якому сьогодні належить з'ясовувати стосунки з ще однією іспанською знаменитістю- "Барселоною". Все ж, сподіваюся, що кияни зіграють більш тактично грамотно і не будуть змагатися з "Барселоною" у відкритому бою. Чим це закінчилося для "Шахтаря" в матчі з "Реалом", вже добре відомо.


Упевнений, що динамівці не будуть створювати біля своїх воріт "автобуси", а просто постараються зіграти максимально сконцентровано і компактно

Беручи до уваги турнірне становище, то киян у Барселоні влаштує і нічия. Якщо обійдеться без осічок в обороні, а дії в атаці будуть ефективними, тоді все у підопічних Мірчі Луческу повинно вийти".


Нагадаємо, що "Динамо" у своїй групі посідає третє місце, набравши одне очко. "Барселона" програла два поєдинки і замикає турнірну таблицю.