16 жовтня 2021 20:01
4

Олег ДУЛУБ: "Динамо" - системна команда, і я сказав гравцям, що система може бути переграна тільки системою"

Головний тренер «Львова» Олег Дулуб прокоментував поразку від київського «Динамо» (1:4) в матчі 11-го туру VBET Ліги.


- Ми довго аналізували «Динамо». Це системна команда, і я сказав гравцям, що система може бути переграна лише системою. Ми забили м'яч після стандартного положення, але далі пропустили через невпевненість в опорній зоні та помилки воротаря, на мій погляд. У матчах проти сильних суперників не буває дрібниць. Вважаю, що київське «Динамо» - це на даний момент одна з найсильніших команд України.


- Один із чотирьох пропущених голів - це воротарська помилка. Решта м'ячів - індивідуальна майстерність суперників?

- Як я вже сказав, у зустрічах із такими командами, як київське «Динамо», необхідна система - в обороні й атаці. Ми пропустили відразу ж після забитого м'яча та внаслідок контратаки на першій компенсованій хвилині першого тайму. Попереджали, що «Динамо» сильне в цьому компоненті.


Якщо казати про четвертий пропущений м'яч, то він був забитий суперниками з опорної зони після рикошету - звідти, де повинні були знаходитися опорні півзахисники та підбирати цей м'яч.


- Як ви мотивували команду?

- Мені здається, що в таких матчах, як із «Динамо», додаткова мотивація не потрібна. Але для нас важлива кожна гра, адже нам необхідно набирати очки. Тому сказав хлопцям перед матчем, що хороші гравці мотивують себе самі, а великі - мотивують гравців навколо себе.


- Чи задоволені ви грою команди сьогодні?

- Мені складно коментувати гру по гарячих слідах, адже зазвичай я беру час для більш ретельного аналізу. Одна справа - коли превалює емоційна складова, як зараз, а інша - коли потрібно включати холодну голову й аналізувати, де і що не вийшло.


Потрібно відштовхуватися від цієї гри та йти далі. Попереду нас чекають три складних виїзди - матчі проти «Чорноморця» і «Колоса» в чемпіонаті, а також проти «Альянсу» в Кубку України.


Фото - ПФК «Львов»

"Считаю, что киевское «Динамо» – это на данный момент одна из сильнейших команд Украины."
=================================================================
Смелое заявление!:)))
Сховати
Santos, После слов "на данный момент" закрались сомнения в адекватности Дулуба. А когда был не "данный момент"? Разве был за 30 лет хоть один сезон, когда Динамо не являлось одной из сильнейших команд Украины или сильнейшей командой? Дулуб живет в какой-то своей реальности.
Сховати
Hector, кто-то поставил минус. Так что не Дулубом единым:)
Hector, Ну во времена Хацкевича-Михайличенка у Львова были шансы, даже вроде выигрывал)