16 жовтня 2021 18:57
4

"Львів" - "Динамо" 1:4. Звіт про матч. Оптимістичний розгром перед "Барселоною"

Фото: А.Лукацький, ФК "Динамо"


Перед зустріччю з "Барселоною" в Лізі чемпіонів динамівцям належало зіграти на виїзді зі "Лвьовом" в рамках 11-го туру Прем'єр-ліги.


На гру проти львів'ян головний тренер "Динамо" Луческу вирішив виставити не найоптимальніший стартовий склад команди. У центр захисту румунський фахівець в пару до сироти відрядив Кендзьору. На правому фланзі оборони вийшов Тичмик, а на лівому Миколенко.

У центрі поля з'явилися Андрієвський і Шепелєв, тоді як Сидорчук з Шапаренко залишилися в запасі. Місця правого і лівого вінгерів зайняли Циганков і де Пена відповідно. У нападі черговий шанс проявити себе отримав Супряга.


Кияни мали відкривати рахунок вже на 6-й хвилині зустрічі. Після навісу з правого флангу головою пробивав не найвищий де Пена, голкіпер відбив м'яч прямо на Супрягу, якому залишалося потрапити по воротах з пари метрів, проте Владислав примудрився промахнутися.


Не зумівши забити швидкий гол, наступний момент "Динамо" створило на 16-й хвилині. І знову в центрі уваги опинився де Пена. Уругваєць потужним ударом зовнішньою стороною стопи з кута штрафного намагався вразити дальню дев'ятку. Вийшло ефектно, але неточно.


"Львів" був рідкісним гостем на половині поля, і тим безглуздішим став той факт, що саме господарі поля повели в рахунку. На 34-й хвилині матчу м'яч влучив у руку Миколенка у штрафному майданчику, головний арбітр матчу Монзуль звернулася до допомоги VAR, щоб оцінити епізод і призначила пенальті у ворота киян, реалізований Чир'яком.

Однак зовсім скоро "Динамо" відновило справедливість. Через чотири хвилини після пропущеного голу. Буяльський скористався передачею Миколенка, який провинився раніше, у вільну зону


Виводити вперед "біло-синіх" міг виводити де Пена. Карлос з хорошої позиції послав м'яч над поперечиною. Відразу після цього епізоду Луческу, не чекаючи перерви, на 41-й хвилині зняв з гри Супрягу і випустив Гармаша.


Незадовго до свистка про закінчення першого тайму рахунок став 2:1 на користь "Динамо". Шепелєв точною передачею на хід запустив Циганкова в штрафну суперника, і Віктор з правої неробочої ноги вколотив м'яч у ближню дев'ятку.


На другий тайм у киян на поле вийшли Вітінью і Караваєв, які замінили де піну і Миколенко. До 58-й хвилині в сітку воріт "Львова" влетів третій м'яч. Після рикошету від Брікнера в штрафному круглий відскочив до Гармаша, і Денис розстріляв Костика, в черговий раз продемонструвавши бомбардирські навички.


Комфортна перевага дозволила киянам грати в своє задоволення, однак і зовсім вже розслаблятися гостям було не можна. Це на 70-й хвилині довів Шина, який пробив з-під захисника над поперечиною воріт Бущана, а потім кіперу "біло-синіх" довелося відбити постріл Ременяка.


На 83-й хвилині вийшов на заміну Вербич грудьми скинув м'яч під удар Гармашу, який приблизно з 25-ти метрів не без допомоги рикошету від Зозулі відправив м'яч у дальній кут і оформив дубль. Кияни здобувають впевнену перемогу перед зустріччю з "Барселоною".

Всех с победой!

Спасибо за гол Львова, что разбудил нашу Машину) Хотя в начале минимум 2 мяча могли забивать.
Сховати
Google, ну про машину ты загнул)))
Сховати
Salvador, 4 мяча забили, разгром) Чем не Машина)
Сховати
Google, ну, против Волыни и Таврия машина)))