16 жовтня 2021 16:47
8

Сергій Палкін: "Перед "Зорею" хвилювання було, напевно, навіть більше, ніж перед "Динамо", тому що у киян-то виграємо"

Генеральний директор "Шахтаря" Сергій Палкін прокоментував перемогу над "Зорею" (6:1).


- Перший тайм взагалі був шикарний-мені здається, найкращий перший тайм, який ми бачили у виконанні "Шахтаря", тим більше з такою командою, як "Зоря". Треба віддати їм належне: вони теж грають у відкритий футбол, що дуже складно з нами. Сама гра мені дуже сподобалася.


Другий тайм дивився без нічого і тільки загинав пальці, скільки голів ми забили. Вся команда зіграла просто шикарно. Фернандо показав серйозний рівень. Якщо він так буде продовжувати, то, я думаю, стане ключовим футболістом нашої команди.

Хочу привітати вболівальників, тому що такий футбол можна сидіти і дивитися, за великим рахунком, нескінченно. Сьогодні - оплески. Цікаво те, що навіть у другому таймі, виграючи з таким рахунком, команда бігла вперед і хотіла забивати все більше і більше. Це те, чого нам часом не вистачало.

Ще раз хочу привітати хлопців, вони молодці.

- Вихід Фернандо багато вирішив? Він повернувся після травми і видав приголомшливий футбол. Фернандо тільки зараз починає розкриватися?


- Так, по-перше, він в оренді був, і там теж у нього були травми. Повертався-знову отримував травму. Йому потрібно просто зловити стабільність з точки зору того, щоб менше було таких травм. Ясна річ, це не від нього залежить, але ми хочемо просто йому цього побажати і думаємо, що все буде нормально.


Якщо Фернандо буде так само віддаватися на поле, на такому ходу, він стане дуже серйозно рости. При всьому цьому він міг забивати ще плюс два або три голи. Взагалі, ми показали гарний футбол, створили багато моментів: мало бути вісім чи дев'ять м'ячів.


- Як вам Педріньо в цій моделі на позиції дев'ятки?


- Він набирає. Грає, за великим рахунком, помилкову дев'ятку, з'являється у всіх зонах на полі. Думаю, в якийсь момент, враховуючи, що Траоре немає, він може тимчасово замінити його на цій позиції.


- У минулому і позаминулому сезонах не вдавалося виграти у "Зорі". Ви очікували, що може бути такий розгром?


- Так, наскільки я пам'ятаю, ми вже чотири поєдинки не вигравали у "Зорі". Хвилювання було, напевно, навіть більше, ніж перед матчем з "Динамо", тому що у "Динамо"-то ми виграємо, а у "Зорі", на жаль, немає.


Важлива перемога, особливо з таким рахунком, додасть нашим хлопцям впевненості перед поєдинком з "Реалом". Даріо в перерві ходив в роздягальню, і я знаю, що тренер навіть десь незадоволений, що мало забиваємо,-потрібно ще більше.


- До "Реалу " тепер підходимо з гарним настроєм і впевненістю?


- Немає підстав говорити, що ми не впевнені або в поганому настрої. Гра з "Зорею" повинна підбадьорити команду і показати, що ми дуже багато можемо на полі, і з сильними суперниками в тому числі, – сказав Палкін.

C нетерпением жду как Реал вам погром устроит. Ни одну команду в жизни так не ненавидел, как этот ржавый подлый шлюхтер
Ему наверное после каждого слова о Динамо Лохмет палку кидает. О чем хозяин хочет слышать, о том пёс и лает.)))
Хоче вкусити, але зубів немає ))))
хоспаде, генеральный директор уже сколько лет, а до сих пор как закомплексованный школьник...)) подумай, Палкин, лучше о том, что перед матчем с Шахтёром в ЛЧ никто особо не переживает
Как было провокаторское естество у него и в Шахте в целом, так и осталось!
Надо в Европе не за них а за очки болеть
Мечтаю что бы вам Реал ещё 3 насовал) Шериф уже присунул)) Герой)))
Вот, ты балаболка Кротовская)