23 вересня 2021 08:03

Сульшер: "МЮ" завдав 27 ударів і міг забити кілька голів. Погано, що вилетіли, але сезон довгий"

Головний тренер "Манчестер Юнайтед" Уле Гуннар Сульшер прокоментував поразку від "Вест Гема" (0:1) в 1/16 фіналу Кубка англійської ліги.


"Нам не вистачило голу. Знову старт вийшов повільним - це вимагає рішення. Суперник забив, після чого ми добре грали протягом тривалого часу. Статистика нічого не означає, Але, коли у вас 27 ударів, це означає, що хлопці старалися.


Ми посилили тиск, вийшов Мейсон Грінвуд, у якого був відмінний момент, але іноді тиск ні до чого не призводить. Він зробив позитивний вплив на гру, він був свіжим і різким, але було занадто пізно.


Останні 6-7 хвилин ми були фантастичні, могли забити пару голів. Я б не хотів говорити занадто багато, але вважаю, що на Лінгарді був пенальті.


Ми хотіли пройти далі, добре постаралися і не можемо звинувачувати хлопців, не можемо звинувачувати їх за ставлення. Сезон в будь-якому випадку довгий. Попереду у нас багато ігор. Ми продовжимо робити те, що робили, щоб досягти результату. Ми вилетіли з Кубка ліги - це погано, але тепер ми зосередимося на наступній грі", - цитує Сульшера BBC Sport.