22 червня 2021 18:09

"Динамо" U-14 - бронзовый призер чемпионата ДЮФЛУ

У матчі за третє місце фінального турніру ДЮФЛУ у віковій категорії U14 київське “Динамо” зустрілося з дніпровським ДВУФК.


Нагадаємо, у півфіналі динамівці поступилися у серії пенальті УФК “Карпатам”, у той час як ДВУФК програли з розгромом “Шахтарю”.


У порівнянні з півфінальним матчем тренерський штаб “Динамо” U14 на чолі з Сергієм Беженарем провів цілий ряд замін, випустивши зі стартових хвилин чотирьох нових гравців - Дорошенка, Вариводу, Богданова та автора м’яча у ворота УФК Букатого.


Кияни захопили ініціативу зі стартових хвилин, граючи першим номером та намагаючись забити швидкий гол. На 7-й хвилині найкращі гравці вчорашнього матчу Букатий та Драган ледь не організували взяття воріт, проте дніпрян врятував їх голкіпер Ілля Волошин.


Рахунок було відкрито на 14-й хвилині. Після навісу Олександра Драгана з кутового з лівого флангу у штрафному майданчику ДВУФК почалася пожежа. М’яч відскочив до Володимира Озимая, який завдав удару по воротах - і м’яч від хрестовини влетів до сітки.


“Біло-сині” повністю домінували на полі та контролювали хід зустрічі, проте припустилися помилки, яка стала результативною і дозволила суперникам зрівняти рахунок. Динамівські захисники розігрували м’яч на своїй половині поля, аж раптом Олександр Камінський пішов на перехоплення та скористався невдалим пасом Олександра Білого. Заволодівши м’ячем, форвард ДВУФК вийшов віч-на-віч з Мойсеєвим та переграв його.


Таким чином на перерву команди пішли за рівного рахунку.


На початку другого тайму гравці ДВУФК залишилися у меншості, коли друге попередження отримав Олексій Попов, який відверто “пірнав” у штрафному майданчику киян.


Динамівці ще більшими силами пішли вперед і на 46-й хвилині ледь не відкрили рахунок, коли небезпесний штрафний удар виконував Олександр Драган, проте м’яч після його удару влучив у поперечину.


Гол, як і днем раніше, забив гравець, який щойно вийшов на заміну - цього разу це зробив Богдан Редушко. Попов розігнав швидку контратаку киян, запустивши у прорив по правому флангу Човгаленка. Той прострілив у центр, Попов та Драган не стали бити по воротах, а пропустили м’яч далі, а з лівого кута воротарського майданчика ворота розстріляв Богдан Редушко.


Втім, вже за кілька хвилин дніпровці знову зрівняли рахунок. Арбітр призначив пенальті за фол Михайленка проти Губенка. Вирок арбітра виконав Антон Кабуан, відправивши м’яч у кут з 11 метрів, хоча Данило Мойсеєв був близьким до того аби дотягнутися до м’яча.


Після цього динамівці знову затиснули суперників у їх штрафному майданчику. Було багато навісів у штрафний майданчик ДВУФК, після кожного з яких виникала напруга біля воріт. Один лише Губенко мав кілька гольових моментів. Зокрема за три хвилини до завершення основного часу він міг виходити на рандеву з воротарем, проте вирішив бити не наближаючись до воріт.


Та все ж старання динамівців не залишилися марними. На другій компенсованій хвилині Богдан Редушко виконав високий навіс на дальню стійку з правого флангу, а Богдан Попов скористався рикошетом від захисників ДВУФК та розстріляв ворота, принісши киянам перемогу.


Таким чином, “Динамо” U14 стає бронзовим призером сезону в Еліт-лізі ДЮФЛУ.


ДЮФЛУ. U14. Еліт-Ліга. Матч за 3 місце.


ДВУФК - Динамо - 2:3


21.06.2021. Село Дерцен. НТБ МФА


ДВУФК: Волошин, Малков, Довбишев, Губенко, Сльозка, Попов, Кабуан, Єфремов (Самусенко, 44), Ловгін, Камінський (Комарицький, 60, Брілоцький, 70+2), Левицький.


Динамо: Мойсеєв - Рибак (Михайленко, 36), Варивода (Бурканов, 68), Білий, Дорошенко (Губенко, 36) - Озимай, Човгаленко, Драган (Черчукан, 66) - Букатий (Редушко, 47), Дехтяр, Богданов (Попов, 36)


Голи: Камінський (25), Кабуан (53, з пенальті) - Озимай (14), Редушко (49), Попов (70+2)


Вилучення: Попов (40, повторне попередження)