14 червня 2021 11:38
2

Николай ШАПАРЕНКО: "Пока все на эмоциях, нужно подойти к разбору игры с холодной головой"

Півзахисник національної збірної України Микола Шапаренко прокоментував поразку своєї команди в зустрічі з Нідерландами.


У стартовій грі на чемпіонаті Європи синьо-жовті поступилися нідерландцям із рахунком 2:3. Після матчу такий результат прокоментував півзахисник Микола Шапаренко.

«Дуже прикро. Ярмоленко забив чудовий гол, який відкрив у нас друге дихання, потім відзначився Яремчук. Але наприкінці зустрічі сталася помилка, і ми пропустили. Будемо вчитися на своїх помилках. Нам не вистачило простої гри. Хотіли щось вигадати…

Забиті голи завжди додають упевненості. Якби взяли одне очко в цьому поєдинку, то був би інший настрій, уже б із позитивом готувалися до наступної зустрічі.

У таких іграх важко виходити на заміну. Надзвичайно високий рівень футболістів, яким ми протистояли. Андрій Шевченко сказав мені грати надійно, старатися не помилятися в передачах та атакувати.

Потрібно грати на перемогу з Північною Македонією. Розмови з головним тренером поки що не було. Поки що всі на емоціях, треба підійти до розбору з холодною головою. Тоді нам дадуть вказівки», — сказав після поєдинку Шапаренко.
Особливо фіналіст ЛЧ. Профі твою дивізію. Вже думають впіймали когось за бороду.
многие вышли расслабленными или перегоревшими как Зина с Малиной. Психолог нужен сборной