4 червня 2021 14:47
4

"Моя позиция была такова: чтобы его не было в команде". Кобин - о конфликте с Милевским

Екс-наставник "Минаю" Василь Кобін розповів "Бомбардиру" про перехід Артема Мілевського в закарпатський клуб.


"Я не знаю, за які гроші брався Артем. Ми його брали, як помічника команді. Ми надіялися, що він нам допоможе в роздягальні, допоможе не у всіх, а в окремих матчах УПЛ. Тому що ми розуміли, що людині 37-й рік наступив. Ми прекрасно розуміли його фізичний стан, і в яких іграх він може нам допомогти. Хто саме брав Артема? Це була спільна з керівництвом позиція", - сказав Василь.


Також Кобін розповів про конфлікт з Мілевським через те, що Артем відмовився виходити на останні хвилини в матчі з "Олександрією".


"Так, справді була така ситуація. І ми програли ту гру 0:3. Була 80-та хвилина, ми програвали 0:3, я почав робити заміни, вийшли молоді хлопці. І я хотів випустити Артема, щоб він своїм досвідим допоміг цим молодим гравцям. Мені, звісно, не сподобалася реакція. Якби це було один на один, а так це ж на лавці було... І не так було, що він сказав, що не хоче виходити. Артем сказав: "Васильович, для чого я буду виходити? Гра вже програна". Хоча мені це не сподобалося. Я противник того, щоб гравці так вчиняли.


На наступний день ми обговорили. Ми всі люди, у нас різні характери. Справді, така ситуація була. Ми поспілкувалися. Але моя позиція була така: щоб його не було в команді. Моя позиція була у тому, щоб Артем залишив команду. Якщо людина не виходить на 10 хвилин - це означає, що він нам не допоможе і в наступних матчах.


Керівництво у мене запитало, що сталося. Я сказав. І керівництво мене вмовило, що нехай пройде час, бо я зараз на емоціях. Але я почав дивитися на людину трохи по-іншому. На тренуваннях він віддавався, працював, але однак до людини була вже недовіра", - сказав Кобін.

Вася просто Вася)
....И поэтому Кобина убрали с поста лав.тренера. Руководство выбрало сторону Милевского
Кобин - кротячья душа - и этим все сказано, причем тут Миля...
В итоге ни тот, ни этот не в команде (я слышал, что контракт принадлежит пока Минаю, но не думаю, что Миля там еще сыграет. Эх, вот если бы не был рас*@#ем, мог стать легендой Динамо