1 червня 2021 11:49
6

В Европе заговорили о возможном трансфере Миколенко в "Аякс"

Лівий захисник Аякса Ніколас Тальяфіко може піти з нідерланського клубу цього літа. Про це заявив спортивний директор амстердамської команди Марк Овермарс.


28-річний футболіст уже три з половиною сезони грає за Аякс і відкритий для трансферу. Тим паче, що його вартість, за даними Transfermarkt, становить 22 млн євро. А амстердамці придбали його всього за 4!


Нідерландське видання Het Parool уже почало розглядати потенційних кандидатів на заміну Тальяфіко. Одним із варіантів є кандидатура Віталія Миколенка. Про вибір на користь захисника Динамо та збірної України навели такі аргументи:


"Він має швидкість та техніку, щоби охопити весь фланг, як і належить сучасному фланговому оборонцеві. Миколенко користується особливою популярністю, оскільки, незважаючи на свої якості, він самовіддано працює для своєї команди".



До свидания, в Аякс мы не продадим
Какой Аякс, что за бред, они не будут покупать его за такие деньги
Денег не хватит у Аякса.
Сховати
Суповой набор, у Вас для всех команд сегодня денег не хвататет :))
Сховати
Ferad, потому что фигурируют те команды, которые много не заплатят
Суповой набор, Они Аллера за 25 этой зимой у Вэст Хема взяли.Если сильно захотят-то без проблем купят и Виталия.Вопрос зачем он им,поскольку сильно много на перепродаже они вряд ли получат,а продавать за ту же цену что и купить -это не в их стиле..