11 травня 2021 20:08

Подготовка "Динамо" к финалу Кубка: в Тернополь команда прибудет за день до матча

Київське "Динамо" готується до останнього матчу сезону, поєдинку за Кубок України, який відбудеться у найближчий четвер у Тернополі.


Минулої неділі завершився чемпіонат України, цей золотий сезон на внутрішній арені увінчала красива перемога над "Колосом" з рахунком 3:0. Тепер на черзі поєдинок за третій трофей - національний Кубок (нагадаємо, команда Мірчі Луческу є також володарем Суперкубка України, матч за який проводився на початку нинішнього сезону). "Золотий требл" - це те, до чого прагне “Динамо” у перший же сезон під керівництвом Мірчі Луческу.


Тому незважаючи на дострокове завоювання чемпіонського титулу, розслаблятися гравці не можуть до останнього матчу, а тренерський штаб тримає команду в ігровому тонусі. Вже на наступний день, після гри в Ковалівці, динамівці провели ранкове тренування на базі. Також день був присвячений відновленню, яке в першу чергу було необхідно гравцям, які брали участь у грі з "Колосом".


У вівторок команда зібралася на базі в Конча-Заспі традиційно близько полудня, а після обіду приступила до основної роботи - спершу до тривалого теоретичного заняття, а потім і тренуванні на полі.


Усі гравці випромінювали позитив, але при цьому були максимально сконцентровані на роботі. Після розминки і квадратів команда приступила до тактичних вправ з м'ячами.


Це важливий день у підготовці команди до фінального двобою, так як вже у середу “біло-сині” відправляться до Тернополя. А перед цим вранці проведуть ще одне заняття і теоретичну установку.


В аеропорт динамівці вирушать після обіду, потім вилетять до Львова, а звідти вже на клубному автобусі буде добиратися до Тернополя.


Нагадаємо, фінальний матч сезону, матч за трофей відбудеться у четвер о 19:00. Суперником "Динамо" в цьому поєдинку буде "Зоря".