1 травня 2021 08:10
1

Первая лига. "Агробизнес" прервал выигрышную серию "Вереса", "Металлист 1925" одержал волевую победу над "Горняк-Спорт"

У центральному поєдинку 24-го туру футболісти з Волочиська не дозволили фавориту, «Вересу», здобути 12-у перемогу поспіль, проте, незважаючи на всі спроби схилити шальки терезів на свій бік, змушені були підписати мирну угоду - 0:0.


У цьому матчі точилася вперта боротьба, гольові моменти біля воріт суперників виникали нечасто, до того ж на висоті були кіпери Богдан Когут («Верес») та Олег Мозіль («Агробізнес»).


«Було враження, що переможе той, хто відкриє рахунок, - зауважив після фінального свистка головний тренер подолян Олександр Чижевський. - Це не вдалося зробити жодній із команд. Вважаю, що нічийний підсумок - закономірний».


«На мою думку, суперники не награли на перемогу, - сказав керманич «Вересу» Юрій Вірт. - Але нічия в гостях із прямим конкурентом у боротьбі за підвищення в класі - позитивний результат».


Слід віддати належне одному з переслідувачів «Вересу», «Металісту 1925». Граючи в меншості й програючи - 1:2, харків’яни в другому таймі завдяки влучним ударам Віталія Пономаря та Максима Жичикова здобули вольову звитягу над «Гірником-Спортом» - 3:2.


Також відзначимо, що після сьогоднішньої перемоги «Mиколаєва» над «Прикарпаттям» містяни підтягнулися до чільної групи, натомість «Волинь» і «Оболонь» значно погіршили свої шанси здобути перепустку до еліти.


24 тур


29.04.2021

«Полісся» — «Волинь» — 1:0

«Металіст 1925» — «Гірник-Спорт» — 3:2

«Агробізнес» — «Верес» — 0:0


30.04.2021

«Нива» — «Чорноморець» — 0:1

«Кристал» — «Оболонь» — 3:2

«ВПК-Агро» — «Кремінь» — 3:0

«Миколаїв» — «Прикарпаття» — 1:0

«Альянс» — «Авангард» — 1:1


Похоже Волынь и Оболонь отказались от амбиций пополнить в следующем сезоне УПЛ. Остается одна интрига, сможет ли Агробизнес обогнать Металлист 1925. По игре Агробизнес симпатичней, но насколько это долгосрочный проект и как у них дела с пригодным стадионом и инфраструктурой? Не будет ли это очередной колхоз кочующий по разным городам, вроде Ингульца, если не переедут в Хмельницкий или Тернополь.