23 квітня 2021 13:27
10

В Комитете арбитров УАФ заявили, что в ситуации с отмененным пенальти в игре с "Агробизнесом" фолил Сирота, а не против него

Комітет арбітрів Української асоціації футболу пояснив деякі ігрові епізоди матчу 1/2 фіналу Кубку України-2020/2021 «Агробізнес» - «Динамо».

65 хв. Під час ведення єдиноборства за м’яч між гравцями №34 ФК «Динамо» та №17 ФК «Агробізнес» у межах штрафної площі ФК «Агробізнес» відбулося ігрове зіткнення та падіння обох гравців. Арбітр призначив 11-метровий удар у ворота ФК «Агробізнес» та показав жовту картку (за нерозважливі дії), вважаючи, що порушення було скоєно гравцем команди, що захищалась, а саме №17.


У цьому ігровому епізоді обидва гравці, №34 ФК «Динамо» та №17 ФК «Агробізнес», мали намір і можливість зіграти рівновіддаленим м’ячем ногою, але гравець ФК «Динамо» виявився спритнішим, на якусь мить випередив свого опонента, зіграв у м’яч, після чого здійснив наступ (кінцівкою бутси) на ногу гравця ФК «Агробізнес», яка «стелилася» по газону (при цьому він намагався уникнути зіткнення); після таких дій (обох гравців) фізичний контакт між ними все ж таки мав місце. ВАА, маючи всі можливості контролю (згідно вимог Протоколу ВАА), переглянув такі дії обох гравців та рекомендував арбітру перегляд на полі (ПНП) для можливої зміни свого первинного рішення про призначення 11-метрового удару та відміни жовтої картки, стверджуючи, що ініціатором цього наступу на ногу (на що відреагував арбітр) був гравець №34 ФК «Динамо», і така ситуація мала би трактуватися як ігрове зіткнення, яке не підлягає покаранню (гра у футбол припускає наявність фізичних контактів).


Позиція арбітра була загалом вдалою для того, щоб добре контролювати дії гравців, але деяка втрата концентрації не дозволила йому прийняти більш прийнятне правильне рішення, що відповідало би вимогам чинних Правил гри.

Пи*2#сы. В плохом смысле. Ну ничего. Как говорил ВВЛ, играть нужно так, чтобы результат не зависел от судей. А этим козлам даже обиднее будет, что несмотря на их козни Динамо все равно выиграло и крупно
- Вибив круглого, відгріб по нозі, залишився винен!?? Що?
- Це УПЛ!
- Ну, тоді все норм!))))
ну по поводу отмены пенальти там 50 на 50. Но то что Сирота фолил это господа уже зашквар
Надеюсь после завершения чемпионата Суркисы выскажут всё что они думают о судейско-кабинетном беспределе в Украине. И не только выскажут, а инициируют реальные действия!
Это полнейший п...ц!!!!!
Ну кто бы сомневался, что гребанный макаронник, вместе со своим кодлом полупокеров, сделает виновным игрока Динамо.
Що практично можна зробити з цим безпрєдєлом?! А нічого ніхто не зробить. Можемо злоститись та нервувати, коментатор може казати, що це просто триндєц повний, всі це бачать і розуміють, і що? А ні-чо-го. Тому що ті, хто реально має якийсь голос та вплив, мовчать.
Ні , ну це вже перебір. панове....!!!!! Уся країна бачила , як гравець "Агробізнеса" зацідив в ногу Сироті ще в повітрі , що на стоп-кадрі чітко видно, а ці ідіоти ( з нас таких не робіть) вбачили , що Сирота наступив на ног....Макароннік Лучі пиз....й скоріш в свою Італію, козел!!!
чИво???
луче считает Украину банановой республикой,
а всех вокруг идиотами.
Поэтому публике можно втирать все, что угодно.
При таком отношении к людям -
ценность любой информации от комитета арбитров - ноль.