19 квітня 2021 22:20

Артем БЕСЕДИН: "Очень ответственно подходим к игре с "Агробизнесом"

Нападник "Динамо" Артем Бєсєдін - про майбутній поєдинок півфіналу Кубка України з "Агробізнесом".


- Після матчу з "Шахтарем" вихідного не було. Готуємося до "Агробізнесу" так, як і готувалися до попередніх ігор. Розуміємо важливість цього матчу. Це хороша, організована команда, вони вибили "гірників" з чвертьфіналу Кубка України, це вже багато про що говорить, тому готуємося і дуже відповідально підходимо до цієї гри.


- Дуже емоційним вийшов матч з "Шахтарем", чи встигли відновитися після нього і переключитися з чемпіонату на Кубок України?


- У нас і до "Шахтаря" були емоційні та важливі гри, і після них ми добре підготувалися до зустрічі з "гірниками". Тому я не думаю, що цей поєдинок вибив нас з колії. Навпаки, ми зараз, скажімо так, на емоційному підйомі і повинні показати свій футбол і здобути перемогу.


- Чи не буде недооцінки суперника у зв'язку з тим, що команда з Першої ліги?


- Повторюся, вони вибили "Шахтар". Тому наступати на ті ж граблі, що і донецька команда ми не збираємося. Вчимося на чужих помилках. Намагаємося, тому ніякої недооцінки не може бути.


- Як ти ставишся до того, що матч буде в Тернополі? Може, вже був там?


- Можливо і був. Вже не пам'ятаю. Звичайний виїзд.


- На всіх стадіях Кубка України "Агробізнес" вигравав з мінімальним рахунком. Про що це говорить?


- Ми повинні як мінімум забити на один м'яч більше, ніж суперник, тому найголовніше - це результат. Матч складається з однієї гри, тому це дуже важливо забити першими і не дати забити суперникові. Потрібно зіграти компактно в обороні, а свої моменти ми обов'язково реалізуємо.


- У тебе як у нападника, чи є передчуття, що заб'єш?


- Воно має бути перед кожною грою. У нападника є мета виходити, забивати і перемагати. Тому найголовніше, щоб виграла команда, а хто заб'є - другорядне.