18 квітня 2021 21:23

"Колос" и "Днепр-1" сыграли вничью

Стартовий склад дніпрян відрізнявся від минулої гри проти київського «Динамо», в якому підопічні Ігоря Йовічевіча перервали свою безпрограшну весняну серію, відрізнявся по трьом позиціям. У захист замість Сватка повернувся Дубінчак, який відбув дискваліфікацію, натомість дискваліфікованих на матч з «Колосом» Ді Франко і Довбика замінили Назаренко і Хобленко, при цьому для останнього це був перший матч у цьому календарному році в стартовому складі.


Весь перший тайм пройшов у рівній боротьбі. До екватору першої половини більше м’ячом володіли дніпряни, але особливих загроз біля воріт Волинця створити не вдалося, хіба що запам’яталося падіння Когута у карному майданчику ковалівців після кутового, але а ні Козиряцький, а ні ВВА у цьому епізоді порушення правил не помітили.


Поступово «Колос» вирівняв гру, і сам став більше отримувати право на кутові. Третій з них призвів до голу – Юрчук зреагувати на перший удар, але Мілько виграв боротьбу у Дубінчака і зумів проштовхнути м’яч у сітку. Після цього господарі почувалися на полі більш впевнено, і невдовзі Юрчук парирував непростий удар під поперечину Лисенка, але перед самою перервою спортклубівці зуміли відігратися, і знову до успіху призвів кутовий: після подачі Цурікова Логінов на ближній стійкі скинув м’яч на дальню, а там пас капітана замкнув Чуже, який забив вже свій п’ятий гол в останній чотирьох матчах.


Другий тайм розпочався обопільними атаками і вже у перші хвилини команди обмінялися неточними ударами Хобленка і Новака. Крім того дуже небезпечний був черговий кутовий у виконанні господарів, але Юрчук впорався з ударом Костишина.


Нажаль, саме у ці хвилини, коли «Колос» збільшив тиск, травму на рівному місці отримав капітан команди в результаті чого Логінову довелося залишити поле. А невдовзі Юрчук рятує команду після фірмового пострілу з дальньої дистанції Богданова, потягнувши м’яч з дев’ятки. Поступово спортклубівці відвели гру від власних воріт. В одній з контратак був відвертий фол Петрова на Чуже перед самою лінією карного майданчику господарів, проте бригада арбітрів на це ніяк не відреагувала.


До фінального свистка гра тривала у дуже напруженій боротьбі, і вже у компенсований арбітром час Чуже міг оформити традиційний для себе дубль, але на його підступний удар зреагував Волинець. У підсумку матч завершився бойовою нічиєю.


КОЛОС – ДНІПРО-1 – 1:1

Голи: Мілько (27) – Чуже (43).

Колос: Волинець, Кравченко, Гавриш, Петров, Новак, Золотов, Мілько, Богданов, Костишин (Смирний, 72), Чурко, Лисенко (Антюх, 85).

Дніпро-1: Юрчук, Тейлор, Дуглас, Логінов (Сваток, 58), Дубінчак, Назаренко (Батагов, 65), Ігнатенко, Цуріков (Булеца, 65), Чуже, Когут, Хобленко (Ярмолюк, 90).

Попередження: Лисенко (62), Чурко (67), Золотов (70), Гавриш (86) – Ігнатенко (75).