18 квітня 2021 19:55
1

Первая лига. "Верес" мчится в элитный дивизион, а "Николаев" закрепился в ведущей группе

Своє повернення на основне поле Центрального міського стадіону, яке ввели в експлуатацію після заміни газону, «Миколаїв» відзначив ефектною звитягою.


Уже на 18-й хвилині підопічні Іллі Близнюка вигравали в «Оболоні» — 3:0. Але це не вибило з колії пивоварів, які невдовзі завдяки влучному удару Максима Мурзи перервали суху серію Андрія Бубенцова, який тримав свої ворота на замку 457 хвилин. І надалі суперники тішили вмінням реалізовувати гольові моменти. Господарі взяли гору (5:3) і закріпилися в чільній групі, а «Оболонь» погіршила свої шанси на підвищення у класі.


Пригальмував і «Агробізнес», який також не приховує свого бажання завоювати путівку до еліти. Після четвертої нічиєї поспіль підопічні Олександра Чижевського розтринькали свою перевагу над конкурентами, яку мали після осінньої частини чемпіонату.


Киянам і подолянам треба брати приклад з лідера — «Вересу», який, здобувши вже десяту звитягу поспіль (цього разу над «Нивою», яку кілька днів тому очолив екс-керманич «Олімпіка» Ігор Климовський), із кожним зіграним поєдинком збільшує відстань від переслідувачів.


А центральний матч туру відбувся сьогодні в Харкові, де «Металіст 1925» приймав «Волинь». Слобожани не зуміли скористатися фактором рідних стін. На 36-й хвилині Олег Голодюк відкрив рахунок, але в середині другого тайму лучанин Артур Рябов урятував свою команду від поразки. 1:1.


22 тур


16.04.2021


«Кремінь» — «Чорноморець» — 1:1

«ВПК-Агро» — «Прикарпаття»—1:1

«Нива» — «Верес» — 0:1

«Миколаїв» — «Оболонь» — 5:3

«Полісся» — «Альянс» — 1:2

«Агробізнес» — «Гірник-Спорт» — 1:1


17.04.2021


«Кристал» — «Авангард» — 1:2

«Металіст 1925» — «Волинь» — 1:1


Щось Агробізнес скотився,але проти Динамо вони викладуться на повну,можна не сумніватись.