13 квітня 2021 14:00
5

COVID не помеха Fair Play!? Поздравление швейцарцам

Фото - Depositphotos.com


Після березневих матчів відбору до чемпіонату світу щонайменше 10 гравців збірної Італії здали позитивний тест на коронавірус.


Усе б нічого, якби футболісти Скуадра Адзурри не почали заражатися ще після другого поєдинку в Софії проти Болгарії.


З'ясувалося це, коли один з представників персоналу італійців отримав позитивний результат. Потім у Вільнюсі на погане самопочуття поскаржилися ще три члени штабу Манчіні.


Оскільки вся команда їсть, живе і літає разом, існує великий ризик ланцюгового принципу. Задля його уникнення, італійці вжили всіх необхідних заходів, від індивідуального прийому душу і регулярних тестів до двох автобусів і окремого ліфту. Та чи було цього достатньо?


31 березня збірна Італії таки вийшла на матч проти Литви і здобула третю комфортну перемогу поспіль з рахунком 2:0. Хоча вже було відомо про зараження у команді.


А вже 1 квітня по поверненню в турин COVID виявили в Бонуччі, потім у Вератті, Гріфо, Сірігу, Краньо та Флоренці. Дещо пізніше підтвердилася хвороба в Белотті і Мандрагори з Торіно, а також у Локателлі і Феррарі з Сассуоло.


Після історії з матчем Швейцарія - Україна виникає таке риторичне питання, чому ж якийсь місцевий литовський лікар не відправив збірну Італії на ізоляцію? Чому такі різні підходи?

Тому що це різні країни. Якби Швейцарія допустила Італію тоді можна було б задавати питання.
Швейцарец мог и хотел, Литовец мог и не захотел. Более интересной видится дискуссия на тему почему кот лижет свои яйца
Сховати
Ingvarr77, разные страны, разные эпидемиологические ситуации, разница в законодательстве. Здесь сравнение с тиле есть Людка в селе, местная проститутка, занчит в соседнем селе девшука по имени Людка тоже проститутка?
"місцевий литовський лікар" - потому что нет четких правил, на себя берет ответственность местная власть. Этому врачу захотелось, посчитал по другому решить ситуацию
Напевно, для правосуддя існує різниця між Україною та Італією. Що дозволено Юпітеру...