11 квітня 2021 21:09

Первая лига. Впечатляющая серия "Вереса" продолжается

Ледь не перервалася рекордна клубна переможна серія «Вересу» — вісім матчів поспіль.


Футболісти «ВПК-Агро» чинили впертий опір, але на п’ятій компенсованій хвилині рівняни таки схилили шальки терезів на свою користь: Роман Гончаренко зі штрафного забив вирішальний гол. Продовжують підопічні Юрія Вірта вдосконалювати й ще одне клубне досягнення: вони вже 756 хвилин тримають свої ворота на замку в рідних стінах.


Не відстає й головний переслідувач, «Чорноморець», який здобув важку перемогу над непоступливим «Поліссям». А от інші претенденти на підвищення в класі, «Металіст 1925» і «Агробізнес», втратили важливі очки. Причому подоляни повинні нарікати тільки на себе, адже в Краматорську дозволили господарям врятуватися від поразки в компенсований час.


У звітному турі можна було очікувати перемог від «Миколаєва» та «Прикарпаття», адже вони зустрічалися зі зручними для себе суперниками. Досить сказати, що «містяни» в першому колі забили у ворота «Гірника-Спорту» шість м’ячів, а у свої пропустили тільки один. І в Горішніх Плавнях миколаївці без особливих зусиль взяли гору над господарями.


Значно важливішою була перемога «Прикарпаття» над «Кременем», адже вона не тільки дозволила іванофранківцям перервати свою шестиматчеву безвиграшну серію, а й допомогла збільшити відстань від зони вильоту.


Перша ліга


21 тур


10.04.2021


«Авангард» — «Агробізнес» — 1:1

«Верес» — «ВПК-Агро» — 1:0

«Оболонь» — «Нива» — 2:1

«Альянс» — «Металіст 1925» — 0:0

«Гірник-Спорт» — «Миколаїв» — 0:3

«Прикарпаття» — «Кремінь» — 1:0

«Волинь» — «Кристал» — 2:0

«Чорноморець» — «Полісся» — 2:1