6 квітня 2021 15:03

Уик-энд для футболистов сборной Украины: голы Соболя и Шапаренко и две голевые передачи Малиновского

Перший після міжнародної паузи на матчі відбору ЧС-2022 клубний уїк-енд минув для футболістів, яких Андрій Шевченко запрошував на березневий збір національної команди, дуже насичено.


Ще в п’ятницю, 2 квітня, у рамках 20-го туру української Прем’єр-ліги «Дніпро-1» Артема Довбика розбив на своєму полі «Львів» — 5:1.


У суботу, 3 квітня, «Аталанта» Руслана Маліновського, який відзначився двома гольовими пасами, та Віктора Коваленка (провів гру в запасі) у Бергамо перемогла «Удінезе» (3:2).


В УПЛ «Десна» Юхима Коноплі вдома розібралася з «Олімпіком» — 2:0.


У 32-му турі чемпіонату Бельгії «Брюгге» Едуарда Соболя, що відзначився забитим м’ячем, на своєму стадіоні обіграв «Кортрейк» Євгена Макаренка (2:1).


У 27-му турі чемпіонату Угорщини «Ференцварош» Ігоря Харатіна та Олександра Зубкова на виїзді розшматував «Будафок» — 4:0.


У бельгійській Про Лізі «Гент» Романа Яремчука поступився на чужому стадіоні «Стандарду» (1:2). Українець не реалізував пенальті.


У чемпіонаті України «Ворскла» Дмитра Різника в Полтаві програла «Шахтарю» — 0:2. У складі переможців дубль на свій рахунок записав Жуніор Мораес. Окрім нього, за команду Луїша Каштру зіграв ще квартет збірників: Анатолій Трубін, Сергій Кривцов, Тарас Степаненко та Марлос.


А лідер вітчизняної першості, «Динамо», на виїзді здолав «Олександрію» — 2:1. У переможців один із м’ячів із пенальті провів Микола Шапаренко. Також у складі киян на полі перебували ще шестеро гравців збірної України: Георгій Бущан, Віталій Миколенко, Ілля Забарний, Олександр Караваєв, Сергій Сидорчук та Артем Бєсєдін.


Нарешті, у понеділок, 5 квітня, у чемпіонаті Бельгії «Андерлехт» Богдана Михайліченка на виїзді розбив «Антверпен» з рахунком 4:1.