5 квітня 2021 11:20

Вторая лига. Экс-игрок сборной Украины спас "Ужгород" в матче с главным конкурентом

Через спалах коронавірусу в «Епіцентрі» з Дунаївців його календарний матч 15-го туру з «Черніговом» не відбувся. У групі «А» увага була прикута до Демидова, де в центральному поєдинку з’ясовували стосунки лідери — «Діназ» та «Ужгород».


Господарі були ближчими до такої бажаної звитяги, тим паче, що на 59-й хвилині вони вийшли вперед завдяки влучному удару Антона Брижчука. Але за п’ять хвилин до фінального свистка екс-гравець національної збірної України Адріан Пуканич після розіграшу стандартного положення з близької відстані вгатив м’яч під поперечину. 1:1.


«Вважаю, що обидві команди продемонстрували якісний футбол, — сказав після поєдинку керманич «Діназу» Володимир Бондаренко. — Відкривши рахунок, ми відразу ж не реалізували кілька гольових моментів і втратили можливість зняти з порядку денного питання про переможця. Але футбол і цікавий своєю непередбачуваністю: розтринькуєш свої нагоди — чекай неприємностей…»


«Mи очікували саме такої гри від «Діназу», — зауважив після фінального свистка головний тренер «Ужгорода» Володимир Васютик. — Пропустивши гол, аби добитися зламу, змушені були кинути великі сили в наступ, у нашому захисті з’явилися вільні зони, й господарі мали кілька нагод відзначитися. Усе ж, ризик виправдався, адже на останніх хвилинах ми врятувалися від поразки. Якщо відверто, то в поєдинку з «Діназом» налаштовувалися на перемогу, проте, на жаль, не все вийшло так, як хотілося. Але важливо, що ми повертаємося додому не з порожнім багажем…»


А прихованим лідером у групі «А» стало «Поділля», яке завдало в гостях поразки «Волині-2».


Що ж до суперництва у групі «Б», то продовжує штампувати звитяги фаворит — «Mетал». Його переслідувачі також очікувано записали до свого активу чергові перемоги.


Група «А»


15 тур


03.04.2021


«Епіцентр» — «Чернігів» — не відбувся

«Буковина» — «Чайка» — 0:0

«Діназ» — «Ужгород» — 1:1

«Оболонь-2» — «Нива» — 0:3

«Волинь-2» — «Поділля» — 0:2

«Рубікон» — «Карпати» Г — 0:2



Група «Б»


15 тур


02.04.2021


«Реал Фарма» — «Метал» — 0:2


03.04.2021


«Нікополь» — «Кривбас» — 1:2

«Таврія Сімферополь» — «Енергія» — 3:1

«Миколаїв-2» — «Балкани» — 1:1


04.04.2021


«Перемога» — «Металург» — 1:3