3 квітня 2021 19:52

Юрий МОРОЗ: "Каждый футболист должен понимать, что нужно выходить на поле и биться за первое место"

Старший тренер «Динамо» U21 Юрій Мороз оцінив гру своїх підопічних у виїзній грі з «Олександрією» (1:1).


- Сьогодні було багато моментів, але результат невтішний. «Олександрія» – один із найбільш незручних суперників для «Динамо»?


- Виходить, що так. Незалежно від суперника, якщо ти виходиш битися за перше місце, потрібна самопожертва. Яку вже гру ми виграємо по ходу, але не можемо втримати результат. В обороні – пенальті, ще щось… Прості речі стають для нас складними.


- Три гри – три пенальті. Це такий збіг обставин?


- Якщо арбітр призначає, значить вони є. До чого тут збіг?


- Повернувся до «Динамо» Алібеков. Що скажете про його гру?


- Аха сьогодні був справжнім дирижером нашої команди. Звичайно, фізичні кондиції залишають бажати кращого, але ті 45 хвилин, що він відіграв, спрямовував атаки, був корисним на полі. Але йому ще потрібен час.


- Що сподобалося сьогодні?


- Не скажу, що ми грали погано. Але ми не грали для результату, ми не билися за нього. Виграючи 1:0, домінуючи на полі, потрібно було просто не дати супернику нічого зробити на полі. Але потім була та п’ятихвилинка, коли було призначено пенальті… Кожен із футболістів має розуміти, що потрібно виходити на поле та битися за перше місце. Окрім того, що потрібно показувати змістовну гру, якщо суперник пропонує нам битися, то потрібно бути готовими до цього. Але сьогодні, як кажуть, що є – то є.