29 березня 2021 21:37
12

Игорь ЦЫГАНЫК: "Не понимаю футболистов, которые будут выходить и тренироваться под руководством Севидова"

Ігор Циганик в авторській програмі Циганик Live різко висловився проти призначення Олександра Севідова в ФК "Минай".


"Для мене це неймовірно болюча тема. Я багато років в українському футболі. І завжди дивуюся лицемірству українських футбольних президентів. Коли їх хтось ображає, то вони вимагають правди, чесності. Вони біжать до журналістів, намагаються просити допомогу. Коли ситуація трохи змінюється, вони самі роблять кроки, які стимулюють до того, що ти розумієш, що в українському футболі настає якась утопія.


Людина, яку підозрюють в організації договірних поєдинків. Людина, яка вже має репутацію таку. Всі знають, що робилося в "Сумах". І зараз він повертається в футбол. Це нонсенс. Який ви хочете побудувати футбол? Мені от цікаво, як футболісти будуть працювати під його керівництвом? Ми ж розуміємо, що він буде проводити тренування. Те, що там поставили Цимбала... Це номінальна фігура. Кого ми хочемо обманути? Людина знущався над українським футболом.


Я почитав інтерв'ю колишнього судді Бондаря, який розпинається про Лучі. Але Лучі - не найбільша проблема в українському футболі. Ніхто не сказав, що він корумпований, що йому хтось дає гроші. І ніхто не скаже. Я у багатьох запитував: "Ви маєте факти, що Лучі бере гроші?". Ні. Так що ви хочете від нього? А те, що він пише в приватній переписці... Він про мене два роки пише. Хай пише. А про Бондаря. Для мене взагалі дивно, коли така людина виходить в прямий ефір і ще щось розповідає. Ця людина просто відрізала голову "Прикарпаттю" в матчі з "Інгульцем". І правильно його вигнали. Після такого матчу треба виганяти. Це не помилка була, а свідоме вбивство однієї команди. У нас судді совісті не мають.


Для мене "Минай" як клуб помирає у такій ситуації. Я не розумію, що це за клуб. Просто не розумію футболістів, які будуть виходити і тренуватися під керівництвом Севідова. Просто не розумію. Вони якось поважають себе? Як зараз дивитися матчі "Миная"? Що вони будуть грати? Що президент клубу думає? Одна помилка футболістів - і їм контору приклеять.


Немає президента клубу УПЛ, який би не розумів, що відбувається. Але вони всі мовчать. Один на одного сказати не можуть. А ви запитайте президентів, як вони ставляться до того, що Севідов став тренером в "Минаю". Оце питання. Хтось же його призначав", - сказав Циганик.

Севидов хитрая рожа, прекрасно понимает, что он не понесет наказание за свои действия, поскольку это невыгодно футбольной общественности. Он может за собой многих потянуть, вот и придумали для него только лишь обвинение в подозрении.
Можно не понять руководство клуба, который пригласил Севидова!
Но при чём здесь футболисты у которых контракт??? Игроки НЕ выбирают тренера.
Сховати
Ярослав, я думаю, він не претензію до гравців виражає, скоріше, про омоційно-морально складову каже
Одним словом, Ігорчик хотів сказати, що всі повинні терпіти беспрєдєл з боку павелки і палкіна!
А я с Цыганыком согласен по этому поводу. Когда мы хотим справедливости, то она должна быть объективной, а у нас как-то всё иначе. Где там делся правдоруб Гельзин? Опять на контору играть пошел?
Игорь, ты же выходил в эфир и "тренировался" под руководством Коломойского. Не ушел, не устроил демарш, а тихонько делал вид, что ничего не понимаешь.
Сховати
Gry,
лайка мало, отдельный респект за коммент.
Gry, что незаконного сделал Цыганык, работая на канале Коломойского? Может тебе нравилось единолично слушать Большой Футбол? Каким образом деятельность редакции Про футбол связана с договорняками? Если мне не изменяет память, то журналисты очень активно поднимали тему договорных матчей, были сюжеты на эту тему, факты и доказательства.
Сховати
Пацанюра, она связана с коломойским, который кинул кучу людей на бабки, и делает вид что все норм
Сховати
butia, какое отношение к бабкам имеет Цыганык? Это наемный работник, которому платили деньги за работу на та ТВ. Не несите бред! Есть доказательства, что Севидов играл договорняки, он по вашему не виновный из-за того, что Цыганык работал на канале Коломойского?
Сховати
Пацанюра, работник, который продолжал работу на кидалу и еще и освещал в новостях это
Сховати
butia, электромонтер компании Ахметова тоже значит враг всей страны, поскольку рыжий заоблачные цены на электроэнергию ставит?