22 березня 2021 22:04
7

"Пожалуйста, не лги". Тайсон показал видео тренировки после перевода в дубль "Шахтера"

Сага про страждання бразильського легіонера у Шахтарі продовжує набирати обертів.


Бразильський півзахисник Шахтаря Тайсон продовжує боротьбу зі своїм клубом. Імовірно, футболіст вирішив звинуватити "гірників" у брехні, про що написав на своїй сторінці у соціальній мережі Instagram.


33-річний гравець опублікував відео, на якому наполегливо тренується на біговій доріжці у спортзалі. Підпис під роликом більш ніж красномовний: "Будь ласка, не бреши! Продовжуємо".

Нагадаємо, Шахтар перевів Тайсона у дубль – за словами директора з футболу "гірників" Даріо Срни норовливий бразилець відмовився розминатися і виходити на заміну Тайсон відмовився вийти на заміну в матчі з Ромою – Срна пояснив переведення зірки в дубль Шахтаря у матчі-відповіді 1/8 фіналу Ліги Європи з Ромою. Окрім того, футболіст виплатить чималий штраф за свою поведінку.

До слова, Тайсон виступає за Шахтар з 2013 року. У поточному сезоні провів за "гірників" 24 матчі у всіх турнірах, забив 2 голи та віддав 1 асист. Влітку 33-річний вінгер стає вільним агентом, і преса активно сватає його в бразильський Інтернасьйонал.


250 штук евро в месяц? чуваки вы не охренели????
А може заберемо його в "ДИНАМО"?
Сховати
VETALL, оставась в здравом рассудке, такая плакса нам не нужна, как бы она не играла
Ща совы белые заклюют
от полярных сов убегает?
Без экспертов телеканала Фуфло не разберёшься в этих ребусах
Сховати
tori4, эксперды скажут так, как сказала даша пенисову!