21 березня 2021 17:51

Вторая лига. Турнир возобновился с возрастного отечественного рекорда в Запорожье

Центральний поєдинок 13-го туру у групі «А» не відбувся: через складні погодні умови газон стадіону в Хмельницькому перебуває в неналежному стані, і тому «Поділля» з «Епіцентром» зіграють 29 березня.


А почався тур протистоянням в Ужгороді, де «містяни» впевнено взяли гору над молоддю з «Волині-2» — 3:0. Неприємності для гостей розпочалися з голу капітана закарпатців, екс-гравця національної збірної України Адріана Пуканича, в активі якого вже сім забитих м’ячів.


Лідеру цієї групи, «Діназу», довелося докласти значно більших зусиль, аби відсвяткувати вікторію над сусідами із «Чайки» (Петропавлівська Борщагівка) — 2:0. Наприкінці матчу все вирішив дубль досвідченого Ігоря Кірієнка.

З-поміж інших поєдинків передусім відзначимо звитягу значно оновленої «Буковини», яка в гостях взяла гору над «Оболонню-2».


Вінницька «Нива» завдяки дублю граючого президента ФК Артура Загорулька вирвала перемогу у львівських «Карпат» — 3:2.


Поєдинок фаворита групи «Б», «Металу», із «Черкащиною» не відбувся через те, що суперник слобожан через фінансові проблеми вирішив припинити виступ у чемпіонаті.


Очікувано записали до свого активу три очки переслідувачі «Металу» — «Металург» і «Кривбас», які також не приховують свого бажання підвищитися в класі.


До речі, матч у Запоріжжі надовго запам’ятається граючому президенту ФК «Реал Фарма» Миколі Лиховидову. Адже, вийшовши на заміну наприкінці поєдинку, він оновив свій рекорд найстаршого професіонального гравця в українському футболі. Лиховидов зіграв із «Mеталургом» у віці 55-ти років, одного місяця й 21-го дня. До слова, його син Андрій захищав кольори одеської команди зі стартових хвилин.


Друга ліга


Група «А»


13 тур


18.03.2021

«Ужгород» — «Волинь-2» — 3:0


19.03.2021

«Діназ» — «Чайка» —2:0


20.03.2021

«Оболонь-2» — «Буковина» — 0:1

«Нива» — «Карпати» Л — 4:2

«Чернігів» — «Карпати» Г — 1:3


Група «Б»


13 тур


19.03.2021

«Метал» — «Черкащина» — не відбувся

«Металург» — «Реал Фарма» — 3:1

«Енергія» — «Перемога» — 0:0

«Балкани» — «Нікополь» — 0:0

«Кривбас» — «Дніпро» — 1:0

«Яруд» — «Миколаїв-2» — 1:1