21 березня 2021 15:08
4

Беседин и Цыганков не сыграют за сборную Украины из-за травм, Шевченко довызвал форварда СК "Днепр-1"

Головний тренер національної збірної України Андрій Шевченко довикликав до складу команди, яка готуватиметься до старту відбору ЧС-2022, нападника СК «Дніпро-1» Артема Довбика.


Свого часу Артем уже отримував запрошення до національної команди, зокрема, перед матчами відбору до чемпіонату світу-2018, однак нагоди дебютувати у складі збірної поки не отримав.

Причина, у зв’язку з якою тренеру синьо-жовтих довелося здійснити додатковий виклик, — м’язові ушкодження динамівців Артема Бєсєдіна та Віктора Циганкова, через які ці гравці не зможуть допомогти збірній у березневих матчах.

Також стало відомо, що не відновиться до матчів з Францією (24 березня, Сен-Дені), Фінляндією (28 березня, Київ) та Казахстаном (31 березня, Київ) й ключовий півзахисник Тарас Степаненко.

Таким чином, з урахуваннях двох гравців, які раніше отримали позитивні ПЛР-тести (Ігор Харатін та Віктор Корнієнко) з раніше оголошеного списку 33-х викликаних гравців випало п'ять виконавців.

Тепер, з урахуванням щойно запрошеного Довбика, у переліку — 29 футболістів, які завтра мають прибути до розташування синьо-жовтих у столичному готелі «Опера».

Вранці усі члени головної команди здадуть ПЛР-тести, а по обіді, після отримання результатів, зберуться разом для підготовки до березневих матчів.

Олександр Гливинський
Тоесть Кравца, видимо также как и Буяльского игнорируем, хотя играет стабильно, забивает, имеет серьезный международный опыт
Кочергин с Зари тоже бы сборной пригодился
К сожалению, да.....
Так сегодня Беседин и Цыганков тоже не сыграют против Руха?