21 березня 2021 11:53

Полузащитник "Руха" U-21: "Было приятно сыграть против такого футболиста, как Тымчик"

Коментар автора дублю у ворота молодіжки «Динамо» Василя Рунiча.


- З київським «Динамо» завжди важко грати. Ця команда грає першим номером, демонструє якісний футбол. Крім того, ми до цього ми всі поєдинки грали на штучному покритті, а зараз вперше вийшли на живе поле. Спершу було важко пристосуватись, було помітно, що трішки просідали, але врешті знайшли у собі сили зібратися. Було приємно зіграти проти такого футболіста, як Тимчик. Зрештою, це гравець національної збірної України. Хотілось перевірити свої сили на фоні гравця такого рівня та показати свій футбол.

Ми доволі швидко повели в рахунку. Дуже швидко отримали право на пенальті. Цього разу, на відміну від минулого, перед сном не думав, у який кут пробиватиму, просто вирішив відправити м’яч у той же бік. Згодом ми трішки втратили концентрацію, за що й поплатились двома пропущеними м’ячами. Вважаю, що пропустили необов’язкові голи. Втім, радий, що хлопці змогли зібратись у другому таймі та зрівняли рахунок.

Дуже радий, що вдалось оформити дубль у ворота такої команди, як «Динамо», до того ж на виїзді. Гіркий присмак залишився. Ми мали хороші нагоди виграти цей поєдинок, але двічі на заваді стала стійка. Хоч я повністю момент і не бачив, але хлопці казали, що там суперник зіграв рукою у власному штрафному. На жаль, арбітр вдруге на точку не вказав. Звичайно, нічия з киянами - хороший результат, однак, враховуючи хід матчу, результатом ми не дуже задоволені.