8 березня 2021 23:51
5

Тарас Степаненко пропустит мартовские матчи сборной Украины

Ігор Циганик у ефірі Циганик LIVE розповів про значну втрату збірної України перед матчами з Францією, Фінляндією і Казахстаном:


- Що зі Степаненком, до речі? У нього проблеми з коліном. Без Степаненка буде дуже важко, особливо у Франції. Та й у матчах проти Фінляндії і Казахстану, де треба буде нав’язувати боротьбу, так само буде дуже складно. Але дуже хочеться, щоби він вийшов на футбольне поле.

Подивіться, як Шахтар грає без Степаненка. М’яч там ніхто не відбирає, взагалі. Так на чистих м’ячах Майкон може віддати передачу. Відбирати хто буде?
Кроты в своём репертуаре. И Степе дали отдохнуть, и Сидорчука загрузили по полной. Тем более что ещё и Харатин заболел. Кто будет играть все три матча в опорной зоне сборной? Остается только Сидорчук и возможно Макаренко.
Сховати
Василь Лановий, Макаренко травма.
Василь Лановий, Шапаренко зіграє якщо треба.
Василь Лановий, можна довикликати Іванісеню, Андрієвського, ще когось. А Степаненко аж ніяк не встиг втомитися, навпаки, йому ще форму потрібно буде набирати після такого тривалого простою.
Василь Лановий, вот именно в этой ситуации нет смысла искать заговор, человек пропустил и будет пропускать все важные матчи Шахты. Выражение "дали отдохнуть" глупо звучит. Хоть мне этот игрок тоже не по душе.