7 березня 2021 15:07

Антон ЦАРЕНКО: "Было комфортное преимущество после первого тайма, но матч заканчивали "на судорогах"

Півзахисник "Динамо" U19 Антон Царенко прокоментував перемогу над "Минаєм" (3:1) в 17-му турі юнацької першості України.


- Усі команди з Західної України завжди борються, намагаються проявити себе, дають бій і нам, і "Шахтарю". "Минай" боровся та бився в сьогоднішній грі, але ми не дали їм цього зробити на всі сто відсотків та перекусили суперників. Тому і вийшло перемогти.


- Перший тайм закінчився з рахунком 2:0 - цієї переваги було достатньо, щоб почуватися спокійно та впевнено?


- Думаю, так. Адже була комфортна різниця в два м'ячі та ми могли доводити матч до логічного завершення. Але, як ви бачили, склалося так, що матч закінчили "на судомах".


- Здалося, що в другому таймі "Динамо" віддало ініціативу суперникам.


- Так, ми трохи підсіли, десь задихнулися. Необхідно було відновити сили. Ми кілька разів вибігали в хороші атаки, але вийшло забити лише один гол. Так що вітаю всіх із перемогою.


- У першому колі грати з "Минаєм" теж було складно?


- Так, до того ж, тоді погодні умови завадили нам грати в наш якісний футбол. А сьогодні, я думаю, найголовніше було здобути перемогу.


- Сьогодні на тренерській лаві не було дискваліфікованого Ігоря Костюка, командою керував Андрій Анненков. Як це вплинуло на гру?


- Не можу сказати, що якось вплинуло. Установка було такою ж, як і на всі матчі. Головне - бажання, боротьба, не поступитися суперникові. Від цього відштовхується і якість гри, і приходять забиті голи.