7 березня 2021 08:10

Уик-энд для легионеров сборной Украины: дерби для Лунина и Зинченко

Основні події клубного вік-енду для легіонерів збірної України, яких Андрій Шевченко запросив на березневі матчі національної команди, судячи з усього, відбуватимуться в неділю, 7-го та понеділок, 8 березня.


У неділю, 7 березня в бельгійській першості «Брюгге» Едуарда Соболя в рідних стінах зійдеться із «Зюльте-Варегемом» (17.00), а «Андерлехт» Богдана Михайліченка, що вийшов до півфіналу Кубку Бельгії, на своєму полі зіграє проти «Мехелена» (19.15).


У 26-му турі іспанської Ла Ліги «Атлетико» в мадридському дербі прийматиме «Реал» Андрія Луніна (17.15).


У 28-му турі англійської Прем’єр-ліги на «Манчестер Сіті» Олександра Зінченка також очікує міське дербі, проти «Манчестер Юнайтед», — тільки домашнє (18.30).

Після перемоги в мід-уїк «Ференцварош» Ігоря Харатіна та Олександра Зубкова у 25-му турі угорського чемпіонату на виїзді протистоятиме «Залаегерсегу» (19.00).


У понеділок, 8 березня невдаха чвертьфіналу Кубку Бельгії, «Гент» Романа Яремчука, намагатиметься реабілітуватися в домашньому матчі чемпіонату країни проти «Остенде» (21.45).


Після домашнього розгрому, влаштованого «Кротоне», у 26-му турі Серії А на «Аталанту» Руслана Маліновського та Віктора Коваленка чекає важкий виїзд у Мілан до лідера чемпіонату, «Інтеру» (21.45).


Нарешті, в англійській Прем’єр-лізі «Вест Гем» Андрія Ярмоленка прийматиме «Лідс» (22.00).