5 березня 2021 17:06
6

"Нам не нужен такой театр". Тренер "Легии" раскритиковал Шабанова

Головний тренер Легії Чеслав Міхнєвич залишився незадоволений реакцією Артема Шабанова на поразку в Кубку Польщі від Пяста Глівіце. Наставнику легіоністів не сподобалося те, що українець довго лежав на полі після фінального свистка. Артем припустився результативної помилки в цьому поєдинку, через що і був розчарований.


Міхнєвича цитує пресслужба Легії:


"Ситуація з Шабановим? Будемо розмовляти з ним на цю тему. Я не говорю, що він зробив щось погане, однак така ситуація завжди незручна. Деякі гравці пішли до роздягальні, я дізнався про це дорогою на конференцію. Я розумію розчарування гравця, видно було, що йому не байдуже.


Надалі я говоритиму з гравцями, щоб не було подібних ситуацій. Нам такий театр не потрібен. По Шабанову було видно одразу: ми пропустили гол, починаємо гру з центру поля, а наш захисник не готовий продовжувати гру. Я кричав до нього з лавки, але було видно, що він дуже переживає. Ми з ним про це поговоримо. Не можна подібним чином проявляти свою слабкість перед суперником".

Какой же шлак этот Шабанов, даже в Польше позорится. Вся надежда что хоть Русин что-то покажет. А Шабанову место в Олимпике, где его и откопали, наказывать надо тех, кто такие трансферы проворачивает, еще и за деньги.
Шабанов идеальный лавочник, который выйдет на поле в случае нужды и не подведет. Но при регулярной игровой практике со временем наступает лажа. Шабанову противопоказано играть в основе.
Не забагато новин про Шабанова? Говорив і повторю, що Шабанов не гравець рівня ДК. Майбутнє Мабанова - Олександрія або Минай умовний...
Суровый дядька! Видать, по конспектам Кварцяного учился.
Видать не купят((
Сховати
fanatlink,
Потому он и плакал.
Дали бы ему ломиком по ребрам - сразу бы пришел в себя!