2 березня 2021 20:54
2

Футболист "Динамо" помог осуществить мечту юного голкипера

Воротар «Динамо» Георгій Бущан відгукнувся на прохання рідних юного голкіпера і зустрівся з хлопчиком, щоб поспілкуватися з ним і подарувати воротарський светр, а також свій автограф.


- Перед Новим Роком одній сумашедшій матері юного голкіпера стукнуло в голову, що крутим подарунком було би організувати зустріч сину з Георгієм Бущаном. І понеслось, закрутилось. Але команда то у відпустку, то на збори, тим не менш, номерок телефону Жори дали!! І скоро у сина ДН, то ж не вдалося на НР, так буде на днюху! Довго сподівалась, що якось вдасться намутити автограф не турбуючи зірку особисто. Знали би ви, як я наважувалась написати! Я взагалі не пишу чоловікам перша, а написати богічєски красівому молодому зірковому чоловіку? Та серце в п‘ятах було! Но, материнське бажання зробити сину незвичний і пам‘ятний подарунок таки взяло гору. І, дякую друзям, Максим Каракоз та Тарас Хандогий, ви мені «пиши, пиши» і я написала)) Чесно, думала, відмовить. Але Георгій виявився дуже простим, кльовим, без понтів і отетого всього. Так що ми з малим отак взяли і рванули сьогодні на базу, де Михась зміг зустрітись, побійматись та трішки поспілкуватись із самим Бущаном. Дитина шаслива. Я теж ))

Дуже вдячна Георгію за цю зустріч. Ще раз дякую всім причетним!

Це дуже важливий мотиваційний момент для дитини, повірте. Бачити орієнтир не просто по телевізору, а знати, що він така ж людина, мати можливість поспілкуватись - безцінно. Було би дуже круто, якби наші зірки час від часу відвідували дитячі колективи та спілкувались з юними спортсменами. Це дуже стимулює та надихає! Україні потрібна здорова та спортивна молодь! – написала мама дитини в Фейсбуці.


Перед Новим Роком одній сумашедшій матері юного голкіпера стукнуло в голову, що крутим подарунком було би організувати...
Опубликовано Oksana Korotich Вторник, 2 марта 2021 г.
Респект і повага Жорі!
Молодец Жора!