2 березня 2021 08:05

Первая лига. Победный дубль "Черноморца" и оригинальные кадровые поиски "Кремня"

24 лютого футболісти «Чорноморця» провели відразу два спаринги. Спочатку вони взяли гору над земляками з ФК «Реал-Фарма» — 2:1, а потім розтрощили географічного сусіда з Херсона, «Кристал», — 5:0. До речі, усі свої м’ячі одесити забивали у ворота гостей ще в першому таймі.


Для футболістів «Кристала», яких два тижні тому очолив екс-тренер київського «Динамо» Вадим Євтушенко, це був лише другий контрольний поєдинок цього року. Спершу херсонці розійшлися миром із новокаховською «Енергією» — 2:2, а потім очікувано поступилися «морякам». Вадиму Євтушенку не позаздриш, адже йому доводиться формувати практично нову команду. Поки що контракти з «Кристалом» підписали досвідчені Олег Дмитренко й Олександр Тарасенко, повернувся після кількамісячної перерви Іван Головкін.


Схожі кадрові проблеми доводиться вирішувати й керманичу «Гірника-Спорту» Ігорю Жабченку, адже після осінньої частини чемпіонату Горішні Плавні залишила велика група гравців. Деякі з них працевлаштувалися навіть у клубах елітного дивізіону. Їх спробують належним чином замінити зимові новачки — Богдан Литвяк, Владислав Кравченко, Олексій Литовченко та Артем Семка.


Нагадаємо, що головним тренером «Кременю» став Олексій Годін, який переміг у конкурсі, проведеному кременчуцьким ФК, випередивши більш ніж 30 конкурентів. На цьому в «Кремені» вирішили не зупинятися, оголосивши про пошук нападника й запропонувавши всім бажаючим надсилати резюме на електронну адресу клубу. Поки що «Кремінь» поповнив свої лави захисником Павлом Mілесіним і півзахисниками Денисом Білоусовим, Олександром Демченком та Артемом Хоцяновським.