26 лютого 2021 16:32

Вячеслав ЗАХОВАЙЛО: "Динамо" под силу пройти "Вильярреал"

Постійний експерт «Рейтингу Букмекерів», відомий футбольний менеджер та агент В’ячеслав Заховайло в інтерв’ю bookmaker-ratings.com.ua прокоментував жеребкування 1/8 фіналу Ліги Європи для Динамо


«Складний суперник. Іспанці грають у атакувальний футбол, багато володіють м’ячем. Ще доведеться детальніше вивчити «Вільярреал». Утім, на такій стадії простих суперників не буває.


Проти «Динамо» теж складно виступати, адже кияни заточені на оборону своїх воріт і гру середнім блоком. Захисний-контратакувальний стиль проповідує команда, чекаючи помилок опонента.


Матч з «Брюгге» показав, що коли кияни потрапляють під пресинг, досить проблематично з-під нього виходять, хоч і краще, ніж раніше. Єдине, що тішить, – відсоток реалізації моментів, з’явилася продуктивність, адже моментів у Бельгії було небагато. Водночас вдалося зіграти «на нуль». Можливо, й пощастило, але щастить сильнішим.


«Вільярреал» до снаги «Динамо». Подивимося, як іспанці вміють пресингувати та грають у перехідних фазах, а тоді можна буде краще зіставити сили команд. У будь-якому випадку «Вільярреал» – не гранд. Не «Манчестер Юнайтед» і навіть не «Тоттенхем». Отож вважаю, що жеребкування – вдале».