25 лютого 2021 11:41

"Брюгге" - "Динамо": последние новости перед игрой

Сьогодні «біло-сині» зустрінуться на виїзді із бельгійським «Брюгге» та розіграють путівку в 1/8 фіналу Ліги Європи.


Нагадаємо, кияни прибули до Бельгії вже традиційно за два дні до матчу. У Брюгге команда зупинилася в готелі, розташованому в самому центрі міста. До слова, будівля готелю, яка була відкрита у 1482 році, свого часу слугувала резиденцією графів Фландрії, а потім бургундських герцогів.

У середу, напередодні матчу, на домашній арені «Брюгге» відбулися регламентні передматчеві заходи за участю нашої команди. Динамівці випробували газон стадіону «Ян Брейдель», на якому сьогодні зіграють команди. Перші 15 хвилин тренування традиційно були відкритими для представників ЗМІ. У цей час динамівці провели розминку. Потім почалася робота над тактичними побудовами, гравці вдягнули манишки різних кольорів. Заняття тривало близько години.

Перед тренуванням на прес-конференції на запитання представників ЗМІ відповіли головний тренер команди Мірча Луческу та польський захисник Томаш Кендзьора.

У четвер тренерський штаб «біло-синіх» запропонував команді після сніданку зробити невелику прогулянку поблизу готелю, аби трохи подихати свіжим повітрям і розвіятися, адже поєдинок нашій команді належить зіграти пізно ввечері. А на 13:30 заплановане теоретичне заняття.

Вранці в день гри на стадіоні «Ян Брейдель» пройшла передматчева нарада. Одним із питань, які обговорили служби, задіяні в організації поєдинку, була форма, у якій команди вийдуть сьогодні ввечері на поле.

Господарі будуть одягнені в домашній комплект синьо-чорного кольору (воротар – у помаранчевому), а динамівці вийдуть на гру в білому екіпіруванні (воротар – у сірому).

Попередні два дні у Брюгге спостерігалася тепла та сонячна погода, проте за прогнозами синоптиків сьогодні температура зменшиться, а ввечері під час гри можливі опади у вигляді дощу.

Нагадаємо, що матч «Брюгге» – «Динамо» розпочнеться о 22:00 за київським часом.