16 лютого 2021 19:03

В CAS рассмотрели дело о матче Швейцария - Украина. Решение суда пока не оглашено

Сьогодні, 16 лютого, Спортивний арбітражний суд м. Лозанни в онлайн-режимі провів засідання у справі за апеляційною скаргою УАФ на рішення Апеляційного комітету УЄФА стосовно зарахування збірній України технічної поразки в матчі Ліги націй проти збірної Швейцарії, що мав відбутися 17 листопада 2020 року.


Представники УАФ в особі президента Андрія Павелка, віце-президента й генерального секретаря Юрія Запісоцького, юридичних радників з Асоціації правників України та авторитетних спортивних юридичних компаній з Іспанії та Швейцарії надали численні докази для перегляду рішення Апеляційного комітету УЄФА.

«Спортивний арбітражний суд чітко дотримується процедурних моментів, серед яких — право сторін, що беруть участь у процесі, бути почутими. Тому всім трьом сторонам, що брали участь у засіданні — українській та швейцарській асоціаціям, а також представнику УЄФА — було надано право надати аргументацію своїм позиціям та апелювати до аргументів опонентів.

Загалом засідання продовжувалося більше п’яти годин. На мій погляд, наша юридична команда спрацювала фахово. А рішення у справі буде належним чином оголошено Спортивним арбітражним судом м. Лозанни відповідно до чинних процедурних правил», — прокоментував перебіг засідання генеральний секретар УАФ Юрій Запісоцький.