8 лютого 2021 11:04
9

Защитник румынского "Вииторула" - в шаге от перехода в "Динамо"?

Центральный защитник румынского «Вииторула» Виргил Гицэ в ближайшее время может перейти в киевское «Динамо».


По имеющейся информации Prosport.ro, в настоящий момент клубы ведут переговоры о трансфере 22-летнего бека. При этом, «Динамо» готово удовлетворить запросы руководства «Вииторула» и заплатить 1 миллион евро за румынского футболиста.


Румынские журналисты сообщают, что осенью минувшего года на матче молодежных сборных Украины и Румынии президент «Динамо» Игорь Суркис принципиально договорился с собственником «Вииторула» Георге Хаджи о переходе Гицэ, которого в рядах «бело-синих» очень хочет видеть Мирча Луческу.


Виргил Гицэ являлся капитаном молодежной сборной Румынии, в рядах которой провел 9 матчей и забил 1 мяч.

В нынешнем розыгрыше чемпионата Румынии на счету Гицэ 14 поединков. Оценочная стоимость бека на Transfermarkt составляет 1,3 миллиона евро.

Динамо чемпіон по віртуальних переходах. Якщо всі перейдуть про кого писали три команди вийде.
Якщо Шабанов піде в Легію, тоді є зміст. Інакше впусту така покупка.
а нікого не дивує, що заявки на єврокубки ВЖЕ закінчилися. А для чемпіонату точно вистачить наявних в ростері гравців.
Якщо вже не купили нікого , то і не куплять.
Тільки якщо молоді до двадцяти років на перспективу.
Або вільні агенти. А так за гроші , не зрозуміло кого?
Це все піар агентів і новостийних редакторів робота.
Сховати
Владимир, нападаючих вистачить? Які не можуть з 2-х метрів в ворота попасти)
Сховати
Dynamo, вистачить. навіть перебор. Супряга, Беседін, Русин, Ванат, а ще там можуть зіграти Родрігес, Вербіч, Волошин. А те що не попадають, так вчити треба. У Супряги задатки непогані, але.. Окрім того, зауважив, що гравці роблять довго і на дотик-два мяча більше чим потрібно. Взагалі, майже, не грають в один дотик. Дуже багато є "бью з заплющеними очима". там уже лежить захисник, ще один стелиться, а ще воротар - а наші яко націлився ударити, то уже нічого не відмінить думку. А їх вже "прочитали" секунд 30. назад
Сховати
Звичайно хорошого нападника треба завжди і всім. Але хороші нападники і коштують. Нагадайте за яку суму купляли Бангуру, Ідеє, Мбокані? Продавали Реброва з Шевченко? Хороший нападник або купляється (мін 15-20 лямів. а грошей то немає. І треба продавати наявних. саме продавати) або вирощується. З чого є, треба попрацювати над цим. А де гарантія , що новий нападник поки пройде акліматизацію, адаптацію, зрозуміє вимоги, його не спортять тренери? У Луческу немає нормальних помічників
Сховати
Владимир, так головне якість ,а не кількість ) хоть там хай буде і 10 нападаючих ,але що з того якщо від них толку 0 ,всі збори і зеро голів) ,повірте можна взяти і за 5 млн,але тре норм селекції ,а не ця шо в нас на чолі з Заваровим))
Сховати
Dynamo,так. я згідний з Вами. Коли десятьох , але нуль голів - це не добре.
Можна знайти дешевше. І вільним агентом. А у нас селекція сидить на откатах. Їм когось переглянути в якомусь селі, в якомусь районі? та Ви що? Це ж навіть відрядження не буде. А проживання в пятизірковому готелі, відкатик і т.д? А ще для нового гравця: акліматизація, адаптація та інтерація в склад. І , звичайно, наші тренери. Які з самого обдарованого гравця зроблять поліно. Лобановських тепер немає. Всі тренують, але не вчать.
Никого не смущает что все румынские ресурсы , которые форсят эту тему ссылаются на информацию украинских журналистов ?