28 січня 2021 16:54
4

Стало известно, какие привилегии будут у болельщиков "Динамо", которые купят токены

Керівний партнер компанії Juscutum, радник прем’єр-міністра України з питань діджиталізації Артем Афян на спеціальній прес-конференції відповів на запитання, що даватимуть токени тим уболівальникам "Динамо", які їх придбають.


"Перший етап - це буде можливість голосувати та впливати на окремі рішення в межах клубу. На ті рішення, які будуть виноситися, які буде також презентовано.


Потім - це можливість доступу до окремих ексклюзивних фан-мерчів. Футболок і тому подібне. Це - приклади, які вже є, і це можна розповідати. Це буде полегшене придбання квитків. Фактично, це буде власний паспорт шанувальника з усією історією", - сказав Афян.


При цьому він уточнив, що наразі всі деталі він не може розголошувати.

Токены будут теневые от семьи Суркиса)
"окремі рішення в межах клубу" ? Серйозно? Та ні на які важлві рішення крім суркіса ніхто не зможе впливати - це зрозуміло і так. Ще раз вискажу свою думку - так ,як це має працювати - непрацюватиме в нас. На мій погляд ця токінізація - це інвестиції в клуб, за які ти отримуєш досить умовні переваги. В Англії, Німеччині, Італії чи Іспанії та також там де працюють якісно відповідні служби - це напевно працюватиме, в Динамо- дуже сумніваюся
Что за токены?
Сховати
Yukka, очередное передвигание кроватей в борделе