25 січня 2021 14:12

"Львов": на сбор в Турцию полетели 26 футболистов и 4 потенциальных новичка

У неділю, 24 січня, «синьо-золоті леви» вилетіли до Туреччини. За кордоном команда проведе заключний етап підготовки до відновлення сезону в УПЛ.


У той самий день колектив «городян» вже встиг і поселитися у готелі. Протягом 24 січня-6 лютого львів’яни базуватимуться у містечку Белек, де також відбуватиметься і тренувальний процес.

Впродовж майже двох тижнів команда займатиметься у режимі дворазових тренувань. Головною метою турецьких зборів стане робота над тактико-технічними моментами, а також награвання складу.

Разом зі собою на заключний етап підготовки до відновлення чемпіонату у Favbet лізі наставник «Львова» взяв 26 футболістів, серед яких також є декілька потенційних новобранців.

З командою полетіли: Орест Костик, Максим Серватяк, Олександр Ільющенков, Максим Комарець, Володимир Якімець, Енес Махмутовіч, Максим Грисьо, Андрій Бусько, Маруан Міхоубі, Іван Лобай, Олександр Романчук, Богдан Крушинський, Сабіно, Іван Брікнер, Шина, Донатас Казлаускас, Ернест, Сергій Топчій, Артур Ременяк, Назарій Нич, Ернест, Юрій Захарків та четверо ймовірних новачків.

У Белеку «городяни» також проведуть щонайменше 4 контрольні спаринги. 28 січня зустрінемося з північномакедонським ФК «Академія Пандева» (Струмиця). 31 січня зіграємо проти іншої команди з Північної Македонії – ФК «Шкупі» (Скоп’є). 3 лютого будемо протистояти рівненському «Вересу», а 5 лютого проведемо поєдинок з латвійський ФК «Валмієра».

Ще одну контрольну гру «синьо-золоті леви» розраховують провести в останній день зборів – 6 лютого. З потенційними суперниками наразі тривають перемовини.