24 січня 2021 12:47

Игорь КОСТЮК: "Динамо" U-19 просматривает нескольких футболистов"

Старший тренер "Динамо" U-19 Ігор Костюк прокоментував гру своїх підопічних у товариському поєдинку з "Лівим берегом".


“Лівий берег” - хороший суперник, у складі якого є досвідчені футболісти, які грали в Прем’єр-лізі та ще минулого сезону навіть виступали в єврокубках. Тому перший тайм вийшов досить напруженим, а у другій половині зустрічі ми внесли корективи та володіли перевагою. Одразу забили два м’ячі, пізніше - ще два та довели справу до перемоги. Гра вийшла інформативною, адже ми переглядаємо кількох футболістів, а також є хлопці 2004 року народження, які тільки поповнили нашу команду. Вийшов дуже хороший спаринг.


Зараз продовжуємо тренуватися, використовуючи манеж і тренажерний зал на клубній базі. На 28 січня заплановане проведення ще одного контрольного матчу, суперник в якому затверджується, а 29-го числа відправляємося разом із першою командою на збір до Туреччини.


Окрім того, очікуємо жеребкування Юнацької Ліги чемпіонів, яке відбудеться 27 січня. Цікаво, який суперник нам випаде. Багато гравців, які можуть брати участь в ЮЛЧ, перебувають у команді U21. Тому конкуренція у нас висока, футболісти розуміють - щоб грати в цих матчах, необхідно добре тренуватися та показати себе”.