24 січня 2021 09:13

Голы Лысенко и Милько помогли "Колосу" победить в спарринге

“Колос” у суботу 23 січня провів свій другий контрольний матч на навчально-тренувальному зборі в Туреччині. Команда зустрічалася з клубом з Північної Македоніїї “Сілекс”, який представляє Вищу лігу чемпіонату Македонії.


Руслан Костишин зіграв у двох таймах різними складами, щоб перевірити більшу частину своїх хлопців. У першій половині гри ковалівцям відзначитися не вдалося, хоча моменти виникали у Євгена Задої та Андрія Богданова, також дуже активним був новачок Дмитро Хльобас.


Одразу по перерві македонці відкрили рахунок, вдало виконавши штрафний – м’яч зрикошетив від стійки воріт, потім від спини Кучерука та влетів у сітку. “Колос” активізувався і закрив суперників на іхній половині поля. І на 64-й хвилині Володимир Лисенко дальнім і красивим парашютом зрівняв результат.


Українці продовжували атакувати, і за десять хвилин до завершення гри блискучим ударом головою після подачі з кутового приніс перемогу команді Вадим Мілько. Варто сказати, що в обох гольових епізодах партнерам по команді асистував Євгеній Селезньов. Також варто відзначити, що на 62-й хвилині у складі ковалівців з’явився 16-річний голкіпер юнацької команди Іван Пахолюк, який відстояв півгодини гри “на нуль”.


У неділю “Колос” проведе третій товариський поєдинок у Туреччині проти сербського клубу “Вождовац”.


Контрольний матч


“Колос” (Ковалівка) – “Сілекс” (Північна Македонія) – 2:1 (0:0)


Голи: Лисенко (64), Мілько (80) – ? (48)


Склад “Колосу” у 1 таймі: Кучерук – Чорноморець, Петров, Гавриш, Кравченко, Богданов (Мораренко, 35), Задоя, Оріховський, Костишин, Антюх (Сорокін, 35), Хльобас.


Склад “Колосу” у 2 таймі: Кучерук (Пахолюк, 62), Ільїн, Новак, Мілько, Зозуля, ГНП, Нгамба, Ісаєнко (Коваль, 70), Данфа (Сорокін, 70), Селезньов, Лисенко.