23 січня 2021 19:40
7

Вербич выбыл на 2-3 недели, Бэлуцэ наложили лангету на полтора месяца

Лікар першої команди “Динамо” Андрій Шморгун розповів про новини з лазарету “біло-синіх”.


- На сьогоднішній день були проведені обстеження двом футболістам, які мають травми та скарги. Беньяміну Вербичу зробили МРТ, яка виявила пошкодження м’язів задньої поверхні стегна. Термін відновлення при такій травмі складає від двох до трьох тижнів. Сподіваємося, що одужання Вербича відбудеться набагато швидше і ми зустрінемося вже на зборі в Туреччині. Можливо, він братиме участь у підготовці не в повному обсязі, але зможе тренуватися та відновлюватися.


У Тудора Белуце були скарги на біль у п'ятій плюсневій кістці, його рентген-обстеження показало початкову стресову фрактуру, тобто зміну в структурі самої кістки під навантаженням. Йому наклали лангету, протягом шести тижнів він повинен носити її та використовувати милиці, а далі будемо слідкувати за динамікою реабілітації.

на белуцу пох, а Вербичь конечно волнует...
З румуном все ясно...
Кто обьяснит одному лысому "спецу", что это бля.. футбол, а не атлетика?
Начинается....
Вербич после травмы набирает форму тяжело, плюс явно будет дисбаланс по форме с остальными, что еще больше удлиннит период выхода на форму. Может не надо "одужання набагато швидше" а надо нормально. Но тут хоть есть кем заменить.
По румыну все понятно, очередной левый пассажир.
Я так понимаю вместо Лонго никого не возьмут, так что к травмам можно привыкать
Думаю по Белуце всё ясно. Летом на выход. Хотя и до этого не очень верилось в этого парня.