22 січня 2021 14:10
2

КДК УАФ оштрафовал Игоря Суркиса на 50 тысяч гривен

Контрольно-дисциплінарний комітет Української асоціації футболу ухвалив рішення застосувати до президента ФК «Динамо» (Київ) Суркіса І.М. санкцію у вигляді обов’язкового грошового внеску у розмірі 50 000 гривень та попередити його про можливість застосування тяжчого покарання у випадку повторення порушення, за поведінку, що шкодить репутації футболу та УАФ, та містить ознаки порушень положень Кодексу етики та чесної гри УАФ.


Підставою для прийняття рішення став висновок Комітету етики та чесної гри УАФ, який встановив наявність порушень у висловлюваннях президента ФК «Динамо» (Київ) під час телеінтерв’ю 2 серпня 2020 року.


При цьому на сайті УАФ не уточнюється, за які ж саме слова покараний Ігор Суркіс. Нагадаємо, тоді президент «Динамо» висловився як про Вадима Костюченка, так і про Мирона Маркевича.

Кротовские прихвостни!
А касательно того, что Павелко неоднократно публично оскорблял Суркисов, у КДК затычки из ринатовского угля или бабла в ушах?!
Это начало (нет, начало было в последней игре осенней части чемпионата с Колосом) тотального давление на Динамо со стороны Афу-фу-фу, судей, аналов 1 и 2 с целью всеми путями не дать Динамо чемпионства!
Ох, с 13 февраля начнется донецко-падленковское-падалкинское шоу!
А Суркисам надо включать, однозначно, контрмеры: от СМИ до ... например, никто не закрывал уголовное дело по Павелко!
Или неправильная уплата кротами налогов в бюджет.
И фанатов подключать! Только не тех, которые критикуют Луческу и одновременно спокойно смотрят как кроты открывают магазин на Олимпийском и арендуют его.
Видать денег не хватает павелковским, раз решили уделить "внимание" интервью 2 серпня 2020 року. Полгода!

Ну и вообще, о чем это: шкодить репутації УАФ? О какой репутации там можно говорить то?