20 січня 2021 09:33

"Волынь" может подписать Шарпара и Хагназари

Тоді як у багатьох футбольних команд України розпочалася активна діяльність та посилення складів, луцька «Волинь» перебуває у режимі мовчанки. Але вже взавтра «хрестоносці» вийдуть із зимової відпустки і зберуться у Луцьку. На жаль, через відсутність нормальної комунікації з власниками клубу, досі невідомо як готуватиметься «Волинь» до нового сезону.


Також наразі немає й приємних новин з трансферного ринку, клуб поки «розчищає» список своїх футболістів.

Днями «Волинь» залишила ще ціла група гравців. Зокрема розірвано контракти із вихованцями клубу - центральним оборонцем Романом Никитюком, півзахисником Юрієм Тетеренком та форвардом Віктором Хомченком. До того ж, завершився строк оренди у нападника Олександра Бондаренка, контракт якого належить «Колосу» з Ковалівки.

Наразі, «Волинь» попрощалася з більшістю футболістів, яких запросила влітку-восени 2020 року.

Про ймовірні придбання луцького клубу можна орієнтуватися хіба що на чутки. Цілком ймовірно, що у «Волині» вкотре опиниться досвідчений півзахисник В’ячеслав Шарпар, також вирішується питання повернення до Луцька Сіаваша Хагназарі. Окрім того, вже від завтра до спільних тренувань з командою приєднаються 8–9 потенційних новачків.