16 січня 2021 18:08
4

Новый спортивный директор "Кривбасса": "Кривой Рог давно заслуживает места в элите украинского футбола"

Новим спортивним директором ФК «Кривбас» у зимове міжсезоння став відомий авторитетний спеціаліст Костянтин Фролов, який в Україні очолював на найвищому рівні одеський «Чорноморець», в Грузії: батумське «Динамо» та «Шукуру», збірну Казахстану U-17. Має PRO-диплом УЄФА.


- Дякую за вітання. Моя робота на посаді спортивного директора буде полягати в організації, управлінні та координації усіх відділів клубу зі спортивної точки зору. Це робота з головною та молодіжними командами клубу.


- Мета «Кривбасу» - УПЛ. Чи готові ви до такого серйозного виклику?


- Вважаю, «Кривбас» давно дозрів до того, аби поборотися за щось серйозне. Адже «Кривбас» - це український бренд, клуб із іменем, зі своєю історією, армією вболівальників. Кривий Ріг давно заслуговую зайняти місце в еліті українського футболу. Певен, ми вирішимо задачу та виведемо клуб на очікуваний рівень.


- На ваш погляд, на що здатен саме сьогоднішній «Кривбас»?


- Володіючи такою інфраструктурою та сильними молодіжними командами, «Кривбас» має наразі досить високий статус. Моя думка, що вже зараз клуб повинен представляти місто у Першій лізі. Що стосується можливостей команди, то ми будемо вести роботу над посиленням окремих позицій.


Задача на даний момент - Перша ліга. Нові футболісти будуть однозначно. Вважаю, для рішення вищеназваної задачі «Кривбас» укомплектований добре, але новачки все одно будуть.


- Довго думали над тим, аби прийняти пропозицію, не побоюся цього слова, легендарного клубу?


- Справа в тому, що я вже два роки працював у структурі: займався дитячо-юнацьким футболом в академії. Тому цей клуб став для мене як рідний. Адже добре знаючи тренерів, керівництво, спортивну складову легко було дати свою згоду. Хочу принести максимальну користь ФК «Кривбас» своїми знаннями, ідеями. Сприяти тому, аби клуб розвивався і рухався тільки вперед.


- На посаді саме спортивного директора ви вже працювали: в школі «Чорноморця». Наскільки той досвід може допомогти вам у «Кривбасі»?


- В Одесі я відповідав за дитячо-юнацький футбол. Взагалі досвід моєї роботи дуже великий: також я працював за кордоном: Казахстан, Грузія. Працював у клубах вищих дивізіонів. Сподіваюся мій досвід стане в нагоді й ми разом виведемо «Кривбас» на висоту, яку він заслуговує.

Чим і коли Кривий Ріг заслужив місце в УПЛ?
Ми спостерігаємо чергове насилування футболу України.
Тепер уже не особисто Павелком, а сонцеликим вічно відпочиваючим Володимиром Олександровичом.
И чем же заслуживает?
Згинет Зелёная плесень, и снова сгинет ваш "Кривбасс"!
Нельзя строить команду одного города (района) за бюджетные деньги всей страны! Нынешняя команда это не "Кривбасс", а лишь - проект-однодневка :(
Сховати
Ярослав, Интересно, кто Ваш кандидат на замену?