15 січня 2021 09:33

"Волынь" попрощалась сразу с шестью игроками

Відпустка першої команди «Волині» наближається до свого завершення. Офіційно «хрестоносці» уже 20 січня розпочинатимуть свій перший навчально-тренувальний збір перед весняною частиною чемпіонату України. Він продовжиться до 14 лютого, а футболісти тренуватимуться у Луцьку.


Разом із тим, «Волинь» запланувала на першому зборі зіграти як мінімум два контрольні поєдинки. Суперниками підопічних Василя Сачка будуть уже знайомі команди Першої ліги: на 30 січня запланований спаринг із житомирським «Поліссям», а 7 лютого «хрестоносці» планують зійтися у протистоянні з тернопільською «Нивою».


Також «Волинь» за обопільною згодою припинила співпрацю із рядом гравців. Зокрема, новий етап розпочнеться у кар’єрі захисників – Валерія Болденкова (за майже три роки відіграв 56 матчів та забив 4 голи за клуб) та Романа Никитюка (виходив на поле у чотирьох поєдинках осені), а також нападника Ігоря Сікорського (зіграв у 10 матчах цього сезону та забив 4 голи).


Ще раніше наш клуб офіційно залишили ще троє гравців – нападник Олександр Бондаренко, а також півзахисники Юрій Тетеренко та Джуліан Рюльє Кейта.