13 січня 2021 11:16
17

Официально: MEGOGO выиграл тендер УЕФА на эксклюзивный показ Лиги чемпионов, Лиги Европы и Лиги конференций до 2024 года

Медіасервіс MEGOGO виграв тендер УЄФА та отримав ексклюзивне право трансляції матчів Ліги чемпіонів УЄФА, Ліги Європи УЄФА та Ліги конференцій УЄФА сезонів 2021 – 2024 рр. Починаючи із сезону 2021/2022 компанії належатимуть права на показ матчів в Україні на всіх платформах, включаючи телевізійні. Першою подією стане трансляція Суперкубку УЄФА, яка запланована вже на 10 серпня 2021 року.


«Вперше в історії України тендер на показ найважливіших матчів європейських клубів виграв саме OTT-сервіс. Нам приємно усвідомлювати, що УЄФА визнав професійність та інноваційність MEGOGO. Відтепер починається нова футбольна сторінка для українського вболівальника. Ми зосередимо зусилля на тому, аби спортивний контент був ще вищої якості, а функціонал ще зручнішим. Час нових позитивних змін розпочато», – коментує Володимир Боровик, засновник та генеральний директор MEGOGO.


«УЄФА із радістю вітає MEGOGO в сім'ї медіапартнерів УЄФА. Ми справді раді, що це забезпечить якісне та інноваційне висвітлення найкращого європейського клубного футболу для українських вболівальників», – коментує Гай-Лоран Епштейн, директор із маркетингу УЄФА.


Окрім трансляцій Ліги чемпіонів УЄФА та Ліги Європи УЄФА на MEGOGO, вперше для глядачів з’явиться третій клубний турнір УЄФА – Ліга конференцій УЄФА.


Продовження показу футбольного сезону 2020/2021 Ліги чемпіонів УЄФА та Ліги Європи УЄФА, як і раніше, буде доступно для передплатників MEGOGO на каналах від Volia.
Я повністю згоден з Фаном і Вован 19 тут трішки не правий. Закон повинен бути один для всіх. Я не підпишусь на канал, а буду шукати його в неті. І хай це буде офіційно крадіжка. Мене держава обкрадає не на такому рівні і нічого. Я не пробухаю ці гроші, а заплачу за рейдерський газ, світло і т.д. Ціни захмарні і ми раби, бо працюємо лише на комуналку, одягання і жратву, а щось відкладати вже не виходить. Це рабство. У всьому світі податок не вище 13% інакше це обкрадання народу. У нвс податок 41%. І я буду "красти" трансляції доки це буде можливо. Раз до народу так відносяться, то і народ повинен діяти адекватно, а не як слухняна отара слухати клоуна.
Сховати
HondaDio, "У всьому світі податок не вище 13% " Польша: пенсионное страхование — 19,52%.,страхование на случай инвалидности — 8,00%., медицинское страхование — 2,45%. НДФЛ-18% Итого:47.% За Францию вообще можно молчать. В странах Скандинавии традиционно высокие налоги. Так что дело не в налогах в данном случае, а в низких зарплатах.
Сховати
Cez, підтримую, люди десь якісь розказні почули і повірили, а перевірити - то хай хтось інший робить. Це як всі ниють шо машини 00-х в Європі дешеві . та ти розоритись можеш їздивши на такій машині . Впаять нашим людям за машину 90-х податок в 1000 євро + страховку + за паркомісце - в нас машини будуть теж безплатно віддавати(або на метал). В нас хитрих в державі багато.
Наприклад знаєтє як держава буде встановлювати ціну на газ: встановлять по 6 а остаток компенсують з платників податків, а хитрі в профіті. я за 2020 рік сплатив 29 тис податків.
Сховати
opera GX, + к сожалению не все люди думают.
Кому это вообще нужно и интересно. Я вот вообще не догоню - кто-то в век технологий еще подписывается на что-то???))) Зашел на сайты, ACE Stream нашел и вуаля. Все турниры. Так что похер - хоть аналы хоть игого )))) У нас не те страны чтобы люди за подписки платили. Тут вся страна на улицы выходит и трассы перекрывает ибо коммуналка у людей по 4-5 штук зимой. Кто блядь при таких раскладах еще подпишется на это. Мне например похер какой канал будет транслировать. Большинство смотрю с НТВ+. Слушать наших убогих комментаторов - матч УПЛ становится пыткой.
Сховати
Фан, футбол дороге задоволення і треба вибирати - заплати за трансл. чи наприкл. пробухати ті кошти. А ''в век технологий еще подписывается на что-то?'' це називається крадіжка, і ті хто придумував ті технологіїї живуть за закон, сплачують податки і т.д., а ви ''в век технологий'' живете поняттями попереднього ''века'' і засраного ссср - давай халяву.
кАНАЛИ засунули в АНАЛИ))))))))))))))!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Сховати
Ser, А мені доведеться, щоб див. єврокубки, підпис. ще й на MEGOGO і ще більше платити, а від "футболів", незважаюче на моє, м'яко кажучи, негативне ставлення до їхньої інформ. політики, я не відмовлюсь, тому що там трансл. мій РІДНИЙ чемп. А такі як ви зловтішаються, займаючись "піратством" просто пізд..чи медіа-контент, бо за гроші вам футбол не потрібен, буде він на кАНАЛАХ, MEGOGO, OLL tv чи інш.
Сховати
мінусовщики, викупіть права на трансл. УПЛ і я зрадістю відмовлюсь від ''футболів". Крім "мінусування" аргументів не має?
Сховати
vovan19, до чого тут УПЛ ?
Сховати
Eugene, ви що через слово читаєте? Я хочу дивитися єврокубки і УПЛ, тепер вони будуть у різних трансляторів, значить треба підписуватись на 2-х трансляторів.
Сховати
мінус це означає, що Державної мови не розумієте, чи інтелекту не вистачає суть написаного зрозуміти?
Аvovan19, а до чого тут мегого? Воно в чому винне?
Сховати
Кепа, Мегого не винне, це ринок. Ви читали що я писав. На підписці ''футб.'' я див. єврокубки і УПЛ, тепер мені треба вибирати, або 2 підписки оформляти.
Сховати
мінус це означає, що Державної мови не розумієте, чи інтелекту не вистачає суть написаного зрозуміти?
Сховати
vovan19, це до мене? Який мінус, сердешний (розумієш державну мову?)?
vovan19, Вас важко зрозуміти. То ви проти ринку і конкуренції?
Хай буде один рудий монополіст, який транслює всі європейські чемпіонати і єврокубки, і тільки тоді ви готові платити?