9 січня 2021 16:16
1

Тернопольская "Нива" планирует сбор в Турции, Хорватии или Черногории

Перед Новим роком команда зібралася на п'ять днів у Тернополі, проводили тренування та двосторонні ігри. Метою цього збору було перш за все переглянути потенційних новачків та оцінити можливості молодих тернопільських гравців. За підсумками збору була підписана угода із досвідченим Ігорем Семениною, який став першим новачком у міжсезоння.


Також на повноцінні збори приїде Ярослав Кінаш, який тренувався з командою і має великі шанси повернутися в розташування «Ниви». Водночас запрошення на збори отримали і два перспективних місцевих вихованці, які матимуть шанс закріпитися у команді.


З відпустки «Нива» вийде 26 січня. Перший збір точно відбудеться у Тернополі. Другий збір буде проведений або вдома, або на Закарпатті - все залежатиме від погодних умов. Всього тренерський штаб запланував три етапи підготовки. Цілком можливо, що останній буде закордонним. Розглядається різні варіанти — Туреччина, Хорватія, Чорногорія. Щодо спарингів, то вже досягнута домовленість про поєдинки з галицькими "Карпатами" та луцькою "Волинню" на першому зборі. Попередньо команда зіграє з івано-франківським "Прикарпаттям" вже у рамках другого збору.

Очень интересная новость, особенно на ДИНАМОВСКОМ сайте