8 січня 2021 14:35
4

Официально: Дмитрий Хлебас - игрок "Колоса"

Футбольний клуб «Колос» уклав півторарічну угоду з форвардом Дмитром Хльобасом. Цей атакувальний гравець – вихованець Академії київського «Динамо», йому 26 років (дата народження – 09.05.1994). Його зріст – 178 см.; а вага – 75 кг.


З 2018-го року Дмитро виступав за чернігівську «Десну», у складі якої провів 47 матчів та забив 11 м’ячів. До цього Хльобас грав за мінське «Динамо», полтавську «Ворсклу», ужгородську «Говерлу» та за молодіжні команди київського «Динамо».

Відзначимо, що цей гравець відзначався за команди різних вікових категорій збірної України – U-16, U-17, U-18, U-19 та U-21.
Исаенко нужно забирать, лучше бы он с молодежью играл и имел практику. Через эту тройку ему не пробиться сейчас.
Сховати
Умник, у тому то й справа, що в оренду Ісаєнка віддавали до кінця сезону. А він і восени грав мало, а цієї весни мабуть взагалі за основний склад Колоса не гратиме, бо, бачте, Селезньову конче треба рекорд бити. І може вийти так, що замість накопичення досвіду гри на дорослому рівні буде пропащий сезон.
У Колосі вже вимальовується перебір форвардів: Лисенко, Селезньов, Хльобас, Ісаєнко. А ще є Артюх, який теж часто грає нападаючим.
Сховати
Africanda-S, Исаенко к нам летом вернется, кормилец добьет пенальти до рекорда и тоже закончит, от него пользы никакой, так что по факту 2 форварда, вполне нормально.