7 січня 2021 22:31
24

Ирина МОРОЗЮК: "Мне дико ваше удивление, что меня обеспечивает бывший муж"

Колишня дружина футболіста Миколи Морозюка Ірина вважає цілком правильним те, що після розлучення він продовжує її утримувати. На думку білявки, саме так і має чинити справжній чоловік, який "відповідає за тих, кого приручив". А вона ж, зі свого боку - йому коритися.


Свою позицію Іра докладно пояснила в Instagram.


Зі слів блогерки, її часто запитують, яким має бути її ідеал. І хоча нічого ідеального не існує, вона вирішила перелічити якості, котрими мусить володіти "той, хто бажає носити звання" її чоловіка.


Морозюк підкреслила, що вважає чоловічу стать сильнішою фізично, але взагалі вважає некоректним порівнювати чоловіка та жінку, мовляв, це абсолютно різні історії, "починаючи з рівня інтелекту, закінчуючи пісями".


"Чоловік, на відміну від жінки, не може ображатися. Засмучуватися - так, але ніяк не ображатися. Ображаються слабкі, тендітні жінки. У чоловіка не може бути проблем. У нього справи, які він вирішує. Проблеми можуть бути в жінок. І коли їй не під силу їх вирішити, вони перетворюються на чергові справи чоловіка", - зазначила Ірина.


На думку Морозюк, чоловік не може дозволити собі такого "задоволення" як істерика, а також не може конкурувати чи воювати з жінкою.


"Це абсолютно неприпустимо, в моєму розумінні. Ця боротьба ніколи не буде рівною. Це як бити лежачого. Це найнижчий рівень, до якого може опуститися власник члена", - наголосила вона.


І, найголовніше, чоловік не має права думати, що він нічого нікому не зобов'язаний.


"Справжнього чоловіка, якщо він справжній - ні про що просити не треба. Він по факту зобов'язаний. А зобов'язаний тому, що вважає себе сильнішим. А якщо хоче вважати себе таким, то зобов'язаний відповідати... інакше zara women підготувала нові вбрання йому", - написала Морозюк.


"І неважливо, для чого була обрана жінка, для шлюбу, стосунків або сексу... Незайманка, мілфа, шльондра - це неважливо. Це був його конкретний вибір", - підкреслила вона.


"І тому мені дикий ваш подив, що мене забезпечує колишній чоловік після того, як ми розлучилися. Тому що - це якраз і є основною якістю нормального чоловіка. Нести відповідальність за тих, кого ми приручили. Разом ми чи ні", - пояснила Морозюк.


Також вона додала, що не є феміністкою, "гордо приймає позицію слабкою статі" та завжди буде покірлива чоловікові, який любить її, турбується про неї та поважає.


Як відомо, в Ірини від Миколи є 5-річний син. Про свій розрив із чоловіком Морозюк оголосила в травні, пояснивши його тим, що "почуття охололи". За домовленістю, Микола щомісяця видає колишній певну суму грошей. Зокрема спортсмен оплачує їй оренду квартири у Новопечерських Липках, яка становить дві тисячі доларів.

Изначально Коля сам виноват..потому что..как вообюще на такой можно было жениться??Тем более он ее из стрип клуба забрал в свое время.. ..дурень
Если кратко, родилась с вагиной тебе все должны. Родился с членом ты всем должен.
Настоящая женщина по факту обязана
На месте Коли, с его то заработками футболиста, можно было бы забрать сына и нормально воспитывать, а эту слать лесом и пусть снимает жилье не на Липках, а где нибудь на Троещине
Сховати
SV, в честь чего должны ребенка забирать от матери? Отец это отец, а маму никто никогда не заменит!
Сховати
Этот банальный комплекс "ОНАжерАЖАЛА", "РибенакДолженЖитьСМАмАЙ". Должен жить на 50% с отцом на 50% с мамой. И вкладываться должны одинаково.
FCDK, в данном случае никакой чести не видно. А есть публичное неуважение к отцу своего ребенка и за такое можно наказывать.
Сховати
SV, Пускай наказывают ее, а ребенок при чем? Отбирая ребенка страдает только ребенок! Какая бы не была мать, для ребенка она самая лучшая и единственная! А коля найдет очередную стерву, и та будет этого бедного ребенка иметь по полной программе. Так везде и всегда!
Сховати
FCDK, А то что бабы гонять на бывших мужей и делают в умах ребенка отца извергом это ничего страшного?
FCDK, а ты готовить еду себе сам хоть можешь?
Сховати
Пацанюра, а зачем? Ведь таких рабов как ты тьма...
Коленька алененок) Ещё раз повторюсь, что игроку Динамо Киев баба вообще не нужна, что ему она может дать, только вареник!
Коли ітнелект на рівні пісі.
тп
https://www.youtube.com/watch?v=3QgQGIPQWFQ
тут немає що коментувати
Это называется - про Иру стали забывать - надо чет ляпнуть, чтобы народ офигел от наглости/тупости сказанного и начал возмущаться. И про Иру снова все заговорят).