30 грудня 2021 09:03

Полузащитник "Кривбасса": "Сделаем все во второй половине чемпионата, чтобы повыситься в классе"

На старті нового сезону 24-річний півзахисник Олександр П’ятов став чи не найголовнішим двигуном атак «Кривбасу». Його два м’ячі-красені у прем’єрному матчі на Кубок України з «Черкащиною» дуже запам’ятались фанатам криворізького клубу. Згодом хавбек провів ще три голи. Про підсумки першої половини сезону та настрій у клубі футболіст розповів в інтерв’ю клубній пресслужбі.


- Олександр, команда у відпустці вже більше двох тижнів. Як проводиш цей час? Де знаходишся?


- Перший тиждень відпустки відпочивав, проводив час з родиною у своєму рідному місті Первомайськ. На жаль, у нас не мегаполіс, тому з часом стало нудно і я записався в спортзал.


- Тобто за фізичною формою ти слідкуєш. А які робиш вправи та заняття?


- Займаюсь в залі з індивідуальним тренером. Працюємо більше над тими групами м'язів, які були менш задіяні. Взагалі намагаюсь поліпшити свої фізичні якості.


- Підсумовуючи 2020 рік: чи задоволений ти розвитком своєї кар’єри і особистою грою?


- Я не можу сказати на сто відсотків, що задоволений розвитком своєї футбольної кар'єри, також як і своєю грою. Але можу сказати, що рухаюся в правильному напрямку і все ще попереду.


- Ти зі старту став одним з основних футболістів «Кривбасу». На якій позиції тобі найкомфортніше грати?


- Мені комфортно грати в центрі півзахисту. Імпонує грати в атаці, але на такій позиції потрібно дуже багато відбирати, тому намагаюся поліпшити якість відбору.


- В цілому як оціниш виступи команди у першій половині сезону?


- Не дуже задоволені першою половиною чемпіонату, так як втратили дуже багато очок, які не можна було роздавати. Вважаю, що не вистачило десь концентрації та удачі в окремих матчах. Тому зробимо все в другій половині чемпіонату, щоб підвищитися в класі.


- На твою думку, який найкращий матч провів «Кривбас» цього року?


- Якщо вважати за якістю гри, то найкращий матч - домашній проти «Нікополя», коли перемогли 6:1. Якщо брати найемоційнішу гру, то я вважаю, що це був виїзний поєдинок з «Енергією», де ми виграли 4:2.


- Що із позитиву відзначиш у стані клубу? Як з атмосферою в клубі?


- Найбільш позитивне те, що у нас завжди класна атмосфера в команді. Ми намагаємося завжди один одного підтримувати, а це дуже важливий фактор. І, сподіваюсь, він нам допоможе в наступному році.


- Як тобі Кривий Ріг? Чи встигнув вже ознайомитись із містом?


- Кривий Ріг незвичайне і дуже велике місто. Тому ще не встиг побувати у всіх місцях. Мені навіть здається, що деякі місцеві жителі самі ще не повністю ознайомилися з містом. В цілому місто непогане, видно, що тут дуже люблять футбол і дуже засумували за «Кривбасом».


- І наостанок. Що ти побажаєш вболівальникам «Кривбасу» у наступному році?


- Я сподіваюся, що незабаром закінчиться карантин і вболівальники будуть присутні на стадіоні та підтримуватимуть свою улюблену команду. Їх присутність та атмосфера дуже допомагають нам, завжди женуть в атаку. Бажаю вболівальникам терпіння і віри в нашу команду. Ми робимо все для досягнення поставлених цілей. Тільки разом ми доб'ємося вершин. З прийдешнім Новим роком!