20 грудня 2020 14:47
1

Руслан КОСТЫШИН: "В том, что "Колосу" придется выяснять отношения с "Динамо", нет ничего страшного"

Головний тренер ковалівського «Колосу» Руслан Костишин поділився своїми враженнями від жеребкування чвертьфіналу Кубку України, за результатами якого його команда зустрінеться з київським «Динамо».


— Вважаю, що це нормальний жереб, особливо якщо твої підопічні поставили собі за мету здобути трофей, — сказав Руслан Костишин у коментарі офіційному сайту УАФ. — Ось чому немає значення, хто є суперником, усе одно треба брати гору. Зрештою, у тому, що «Колосу» доведеться з’ясовувати стосунки з «Динамо», немає нічого страшного, тим паче, що останнім часом ми вдало граємо з киянами. До того ж, оскільки весною динамівцям доведеться змагатися відразу на трьох фронтах, за налаштованістю, швидше за все, ми їх переважатимемо, адже саме через вдалий виступ у кубковому турнірі ми можемо знову пробитися на міжнародну арену. А нам дуже кортить ще раз спробувати свої сили в Лізі Європи!

Ну й, нарешті, березневий кубковий поєдинок «Динамо» — «Колос» обов’язково опиниться в полі зору селекціонерів відомих зарубіжних клубів, й у моїх підопічних буде чудова нагода звернути на себе увагу. Тільки, звичайно, для цього треба буде продемонструвати свої найкращі якості.
Щось Руслан замріявся. Віднині Динамо для вас буде справжнім жахом.